2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 105 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب گفتی باید بیشتر میگفتی اصن اتو کنی چیه مگه

والا

الکی رگیر میدن

حالا همه شدن باادب😂هیچکس پاشو جلو   باباش دراز نمیکنه 

ولم با

اگه میبینی کاربریم تازس بدون  تاپیک گرونی زدم ترکیده😑
آره ماشاالله همشون با ادب و....هستن😏

حالا از اینا گذشته  مگه اتو کردن کاره بدیه  که بابات گفته  بازم داره اتو میکنه؟🤔🤔🤔🤔

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
متاسفم برات مودبانه هم میتونستی بگی شعار نمیدم ولی مثه خودت یکی پیدا میشه حالتو بگیره

مودبانه نه نمیتونم وقتی اول ندیده منو قضاوت میکنن حرفاشونو میزنن 

من ربات نیستم منم اعصابم خورد میشه

آره ماشاالله همشون با ادب و....هستن😏

اونی که طرفت میگیره بی ادب تره

شما بابات رو چشم باید بزاری 

وقتی رفتی خونه شوهر اون موقع می فهمی بابا یعنی چی 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
دیگه ارامش میمونه وقتی اول قضووت میکنه 

قضاوت نیست اسمش 

وقتی دیدی داره غر میزنه بلند میشدی کارتو میکردی 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2583271/خز-ترين-كارايي-كه-تاحالا-كرديم-رو-تعريف-كنيم-شاد-شيم

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....
حالا از اینا گذشته  مگه اتو کردن کاره بدیه  که بابات گفته  بازم داره اتو میکنه؟🤔🤔🤔 ...

نه من تو اتاق دراز کشیده با اتو نگین میچسبوندم اونم کامل دید نداشت گفت دراز کشیده چرا اتو میکنه

اونی که طرفت میگیره بی ادب تره شما بابات رو چشم باید بزاری  وقتی رفتی خونه شوهر اون موقع می ف ...

عه! سلام خوبی😍😍

در چه حالی هستی عزیزم😘

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مودبانه نه نمیتونم وقتی اول ندیده منو قضاوت میکنن حرفاشونو میزنن  من ربات نیستم منم اعصابم خور ...

مگه چی گفته قضاوت کرده بلن میشدی مینشستی میگفتی نگا کن بابا من بی احترامی نمیکنم من دارم کارمو انجام میدم همین

۹۹/۹/۹
قضاوت نیست اسمش  وقتی دیدی داره غر میزنه بلند میشدی کارتو میکردی

ماها دیگه یه کلمه قضاوت یاد گرفتیم برا همه جا استفاده میکنیم😅🤔☹

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁