2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

594 بازدید | 105 پست

من از صبح بیرون بودم با دوستام تا4اومدم خونه بعد 

داشتم نگین میچسبوندم به ی گل پارچه ای دراز کشیده بودم کار ظریفی هم هست بابام از دور دید کامل نداشت دارم چیکار میکنم یخو شروع کرد گله به مامانم که اره این چه وضعشه چه زندگی ایه دراز کشیده داره اتو میکنه باز جواب ندادم گفت فلانی خجالت نمیکشی؟گفتم نه خجالت باید شما بکشید که زود قضاوت میکنید من لباس اتو نمیکنم 

حالا سر این ی قشقری به پا کردن که بیا و ببین که تو بی احترامی کردی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چه طرز حرف زدن با باباته!!!😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به پدرت گفتی خجالت نمیکشی😑

اگه من گفته بودم که دارم میزد همون موقع

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

میتونستی با آرامش بهش توضیح بدی 

حق با پدرته

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
به پدرت گفتی خجالت نمیکشی😑 اگه من گفته بودم که دارم میزد همون موقع

همینو بگو 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️