برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
از اذان صبح تا اذان مغرب نباید چیری بخوری اذان مغرب ک گفت روزتو باز میشه
قبول باشه
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
مرسی عزیز دلم والا اینجا همه ادمو مسخره میکنن خی من یادم رفته بود خیلی وقت بود نگرفته بودم به جای را ...
خواهش میکنم التماس دعا
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
اینی هم که گفتم،،،،شنیدم زمان پیامبر افطار که میکنن دیگه نباید چیزی بخورن تا زمان افطار فردا،
شنیدم
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
شما خودتو نخود هر آش نکن نمیخواد بفکر تریپ قبای دیگرون کار داشته باشی
تو کشورای خارجی هم میدونن مسلمونا که روزه میگیرن از اران صبح تا اذان مغرب چیزی نمیخورن
بعد شما که خیلی وقت پیشم کرفتی یادت نیست
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
خیلی جالبه تو کشورای خارجی هم میدونن مسلمونا که روزه میگیرن از اران صبح تا اذان مغرب چیزی نمیخورن ...
عزیز دلم شما در باره من هر جور میخوای فکر کن کاملا مختاری من نه قصد سرکار گذاشتن داشتم نه دروغ گفتن صرفا سوال بود که پرسیدم میتونستید اگر نمیخواهید یا فکر میکنین که من سرکارتون گذاشتم جواب ندید من بچه بودم یه بار گرفتم تو خانواده ما هم کسی نمیگیره واز نزدیکانم دیدم که افطار زمان اذان میکنن ولی بعدشو نمیدونستم فکر نمیکنم به خاطر جیزی که نمیدونستم و فقط سوالی پرسیدم باید انقدر تحقیر شم از این جهت گفتم اولین بار که کامل گرفتم هر وقت بچه بودم یا خواستم بگیرم به دلایل مختلف شکسته شده بود و دیشب نیت کردم برای بار اول بگیرم ☹