2777
2789
عنوان

سِرندیپیتی ؟!!

151 بازدید | 9 پست

برای مغازه اسباب بازی فروشی میخوام اسم بزارم ،

سرندیپیتی رو خیلی دوست دارم ، هم بامزه‌اس هم خیلی نوستالژی ، 

مشکلش طرز خوندنشه که یکم برای مشتری سخت میشه تا متوجه شه ، هم اینکه برای تابلو میخوام تابلوی چلنیوم بزنم ، که این اسم با تابلوی چلنیوم هم خیلی بزرگ در میاد و طولش زیاد میشه چون بَر مغازه‌ام کمه ، هم هزینه اش خیلی بالا میره چون چلنیوم متری حساب میشه ،

از طرفی میخوام اسمی باشه که با شنیدنش همینقدر خاطره انگیز باشه ،

نظر شما در مورد اسم چیه ؟ چه پیشنهادی دارین ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه ولی بچه های الان شاید نشناسن این شخصیت کارتنی رو

به نظر من ، عموپورنگ خیلی بهتره!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

جدی گفتم ها

مثلا ی عکس هم ازش روی تابلوی مغازتون بذارید

خیلی خیلی عالی میشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

آبنبات چوبی

یخمک

😋😋😋😋

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
سرندیپیتی برای من و شما خاطره انگیز هست بچه های الان شناختی ازش ندارند 

اسم یه چیزیه که تو ذهن بزرگترا میمونه ، وگرنه بچه ها جز اسباب‌بازی اصلا به چیز دیگه ای نگاه نمیکنن ، اون ظاهر و دکور مغازه اس که تو ذهن بچه میمونه