2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا یعنی الان هیچی پول نداری دیگه خوب عید رو چی کار میکنی؟ مجردی؟ 

نه دارم منظورم گرونی اجناسه اره مجردم اگه متاهل بودم بچه داشتم که خودم باید لخت میگشتم 

خدایا داده ونداده ات راشکر

خوش بحالت که شاغلی😍

عکس خریداات و بزارببینیم

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

[QUOTE=84719185]خوش بحالت که شاغلی😍 عکس خریداات و بزارببینیم[/QUOTEای جانم عزیزم منم معلوم نیس شاید کارمو ازدس بدم چن ماه بود حقوق نگرفته بودم سروتهشو هم اوردم من ازنت پول درمیارم وگرنه باید گدایی میکردم عکسم باشه تاپیک بعدیم میذارم 

[QUOTE=84719185]خوش بحالت که شاغلی😍 عکس خریداات و بزارببینیم[/QUOTEای جانم عزیزم منم معلوم نیس شاید ...

از نت؟ میشه اگه شخصی نیست یکم توضیح بدی🤔

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
از نت؟ میشه اگه شخصی نیست یکم توضیح بدی🤔

عزیزم سایتای کلیکی هایپ واین چیزا توش پول میذارم سودپولمو ازش بیرون میکشم شما تو نت سایتای کلیکی رو نوشته یکم تحقیق کن بخون یه روز تاپیک میزنم یاد میدم الان طولانیه وخستم بعدا یاد میدم 

عزیزم سایتای کلیکی هایپ واین چیزا توش پول میذارم سودپولمو ازش بیرون میکشم شما تو نت سایتای کلیکی رو ...

مرسی عزیزم 😙

خوب دیگه تا وقتی که مجردی غمی نداری که 

من اصلا مجردی ندوست منم غصه های خودمو دارم عزیزم لباس بهونس واسه سرپوش غصه هام وگرنه دلم خیلی پره 😢