2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکس داره بعد از شیر دادنش سعی کن ۱۰ دقیقه تو بغلت به حالت عمودی باشه بعد بخابونش تا بالا نیاره اگه دیدی بالا اکردنش بیشتر شو و درست شیر نمیخوره و سینه رو ول میکنه ببرش دکتر.خودتم غذاهای نفاخ و یرد زیاد نخور

رفلاکس داره بعد از شیر دادنش سعی کن ۱۰ دقیقه تو بغلت به حالت عمودی باشه بعد بخابونش تا بالا نیاره اگ ...

خیلی تقلا میکنه کلا بدش میاد پشتش میزنم اما در کل هرکاری میکنم بازم بالا مییاره بعضی اوقات حتی یک ساعت بعد شیر خوردنش

خیلی تقلا میکنه کلا بدش میاد پشتش میزنم اما در کل هرکاری میکنم بازم بالا مییاره بعضی اوقات حتی یک سا ...

منم دخترم یک ماهشه بعد از شیر خوردن یکم بالا میاره ولی همیشه نه گاهی اوقات بردمش دکتر گفت طبیعیه

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
منم دخترم یک ماهشه بعد از شیر خوردن یکم بالا میاره ولی همیشه نه گاهی اوقات بردمش دکتر گفت طبیعیه

بعضی اوقات کم بعضی اوقات زیاد

ی روزایی کم ی روزایی همش بالا میاره

بعضی اوقات کم بعضی اوقات زیاد ی روزایی کم ی روزایی همش بالا میاره

نگران نباش چیزی نیست عزیزم

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
مگ نمیگن رفلاکس پنیریه والا این رقیقه انگار هضم نکرده دکترش ک خ خوبه همش میگ طبیهیخ

زیر یک ماهو دکترامیگن طبیعیه چون دارو نمیدن . شما ببر پیش متخصص گوارش با دستگاه تشخیص میده

مینا قری هستم