2789
عنوان

شیردهی

328 بازدید | 3 پست

سلام.من ده روزه زایمان کردم.بچم شیرخودمو میخوره.ولی یک سینم رو خیلی بد میگیره.نوک سینم از زخم داره میترکه انگار تاول زده.چیکار کنم؟نوک سینم انگار یک طرفش کنده شده.هربار که میخوره فقط نوکشو میگیره هرکار میکنم یکم هاله سینه بره دهانش ولی نمیره.چیکارکنم.

پماد شقاق سینه بگیر خوب میشه

هروقتم خیلی گرسنشه اون سینه ای که بد می گیره بهش بده وگرنه تا آخر باید با یه سینه شیرش بدی سینت تا به تا میشه

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
پماد شقاق سینه بگیر خوب میشه هروقتم خیلی گرسنشه اون سینه ای که بد می گیره بهش بده وگرنه تا آخر باید ...

بمن گفتن ویتامین آ د بزنم.میزنم ولی فایده نداره.

مشکلم اینه موقع شیرخوردن فقط نوک سینه رو میگیره اینجوری میشه.اون یکی سینم رو بهتر میخوره.

ابنم چون تاول زده درد میگیره موقع میک زدن.چجوری هاله سینه رو بزارم دهنش.تا دهنش کامل باز میکنه میزارم دهنش ولی خودش یهو دوباره نوک سینه رو میگیره.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بمن گفتن ویتامین آ د بزنم.میزنم ولی فایده نداره. مشکلم اینه موقع شیرخوردن فقط نوک سینه رو میگیره ای ...

زنگ بزن بیمارستان بهمن بگو وصل کنن کلینیک شیردهی مشاور رایگان داره تلفنی هم ج میدن مشکلتو بگو بهت راهکار میده یا مثلا میگه یک جلسه بیا با نوزادت آموزش شیدهی بهت بده همشم رایگان

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄