2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب به جاش شش تا خواهر شوهر دارم

ادم 10 تا خواهرشوهر داشته باشه اما جاری نداشته باشه

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
واقعا  جاری من خیلی مزخرفه

چرا جاریت به شوهرت اینجوری میگه؟؟؟ بعد عکس العمل بقیه چیه ؟؟؟ خودت چی؟؟

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
واقعا حالا من پیش خودم فکر میکنم کاش جاری داشتم باش برم بیرون

البته بستگی به ادمش داره هااا خیلی هارو دیدم با جاری هلشون خیلی خوبن....خب چرا با خواهرشوهر ها نمیری؟؟؟

خیلی کم رفت و امد دارم باهاش ولی یکبارم که میبینم جلو شوهرم همش بهش میگه برو زن بگیر 

بگو خودت بیا زنش شو‌خب،بذار خجالت بکشه 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
البته بستگی به ادمش داره هااا خیلی هارو دیدم با جاری هلشون خیلی خوبن....خب چرا با خواهرشوهر ها نمیری ...

هیچ کدامشون پیش من نیستن شهرستان هستن فقط یکیشون که نزدیک ده سال ازمن بزرگتره ابمون توی یه جوب نمیره از اولش خیلی دخالت تو زندگیم میکرود باهاش رابطه ندارم به خدا میگم هر طور دوست داری نمازمو قبول کن دیگه حوصله ندارم باش اشتی کنم

هیچ کدامشون پیش من نیستن شهرستان هستن فقط یکیشون که نزدیک ده سال ازمن بزرگتره ابمون توی یه جوب نمیره ...

عزیزززززم.....بقیشون چجورن؟؟؟