2789
عنوان

از شیر گرفتن

59 بازدید | 10 پست

پسرم یه هفته ای میشه رفته تو۲۱ ماهگی.بنظرتون الان موقعه خوبیه برای از شیر گرفتن؟ یا بعد از عید خوبه؟؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

اره باو دیرم شده بگیر 

بگو اون ممه رو لو لو برد😂😂😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا بگيرش من ١٨ماهگي گرفتم از شير اخه مشكل داشتم.خيليم راحت ترك كرد پسرم

آخه این خیلی وابستس.شبا چند بار بیدار میشه

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
۲۴ ماهگی‌بگیرش

میگن هر چی بزرگتر بشه وابستگیش بیشتر میشه

منم پسرم و21ماهگی تواسفندگرفتم راحت بود چون همش این وراون وربودیم بعدتا میگفت ممه لاک سیاه زده بودم میگفتم دردداره چیز شده اونم. بوسم. می‌کرد میرفت ولی مدام آب وابمیوه میداد

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
منم پسرم و21ماهگی تواسفندگرفتم راحت بود چون همش این وراون وربودیم بعدتا میگفت ممه لاک سیاه زده بودم ...

مرسی گلم.چند روزی طول میکشه که از سرش بیفته و شیر سینه هام خشک بشه؟؟