2777
2789
عنوان

خونه تكوني😫

296 بازدید | 15 پست

همه خونه تكونياتون تموم شده؟! من هنو شروع نكردم با بچه كوچيك اصلا نميشه شما چيكار ميكنيد؟! چرا من نميتونم سركارم ميرم ولي انگار همش عقبم🙃 

عاشق پسرمم❤️💋❤️💋

منم بچه کوچیک داریم تامیرم حموم چیری بشورم جلوتر ازمن لخت تو حمومه..ظرفارو میریزم سری ورمیداره میبره اتاقش ..شنبه شوهرم خونست دوروزه تموم میکنیم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس من چی ک ۲۴ساعت تو خونه ام خاک خونمو خورده فقط تنها لطفی کردم این بوده فرش ها رو دادم شستن

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

سخت نگیر بابا هر روز یه قسمتو انجام بده 

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
😆ماعم عقبیم 

خخخ فك كردم خودم تنهام🙂 پسرم خوابش تو روز كمه تا ميام يه كاريو شروع كنم بيدار ميشه بعدم ٤دست و پا ميره همش سرك ميكشه تو همه چي ، فك كنم امسال نتونم خونه تكوني كنم

عاشق پسرمم❤️💋❤️💋
منم بچه کوچیک داریم تامیرم حموم چیری بشورم جلوتر ازمن لخت تو حمومه..ظرفارو میریزم سری ورمیداره میبره ...

خوبه شوهرت نگه ميداره من كه تا ميدم به شوهرم يه كاري ميكنه گريشو در مياره مجبور ميشم برم نگه دارمش

عاشق پسرمم❤️💋❤️💋
یه کارگر خدماتی بگیر راااحت

نميشه به هركسي اعتماد كرد، البته يه بار كارگر مادر شوهرم اينارو گفتم بياد وقتي رفت تازه فهميدم چقد كار ريخته رو سرمو راضي نبودم به دلم نمينشست كارش

عاشق پسرمم❤️💋❤️💋
خوب حق داری . من سر کارم نمیرم ولی تموم نشدم . البته همش تقصیر شوهرمه بسکه لفت داد واسه اشپزخونه فرش ...

عزيزم🙂 مبارك باشه آقايون اكثرا استاد لفت دادنن 

عاشق پسرمم❤️💋❤️💋
خوبه شوهرت نگه ميداره من كه تا ميدم به شوهرم يه كاري ميكنه گريشو در مياره مجبور ميشم برم نگه دارمش

انقد با بچه خوب بازی میکنه..ولی میزارم خونه ی خواهرم یا مادرم دوتایی تموم میکنیم کارارو..چون امروزم قراره خواهرم بچه هاشو بزاره اینجا شوهرش خونست کاراشو کنه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›