2777
2789
عنوان

جاری و حسادت

762 بازدید | 37 پست

سلام دوستان

من ۲ سال و نیمه ازدواج کردم.البته ازدواج دوممه.از اون ازدواج بچه نداشتم اما الان ی پسره ۱ ساله دارم.از همون اول جاری هام بهم نزدیک نمیشدن.در صورتی ک من هم بهشون احترام میزاشتم هم با روی خوش باهاشون برخورد میکردم.

جاری کوچیکه ک ۲ ماه بعد عقدم دیگه بهم سلام نکرد.همو میبینیم مث غریبه ها هستیم.جاری بزرگه هم ک خیلی ازمون دوری میکنه ولی اون دو تا باهم خوبن.

شوهرم پیش مامانش گفت داداشام و زناشون چرا اینجورین مامانش گفت داداشات بهت حسادت میکنن.البته مادرشوهر شدیدا طرف اون دوتا پسر و عروسه.به من تابحال بی احترامی نکرده ها ولی تبعیض ها مشخصه

میشه برای آرامش روانم صلوات بفرستید..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور باشی بهتره من نمیدونم چرا فکر میکنین ازدواج دوم یه کار اشتباهه یا مشکل بزرگه انقدر جرات داشتین که از یه زندگی تموم بشین و زندگی حدید شروع کردین اگه جاریهاتون سر این موضوع با شما مشکل دارن از فقر فرهنگشونه شما خودتو ناراحت نکن سرد باشین بهتره

در انتظار شیرین ترین لحظه ی زندگی

حسادت به چي!

شوهرت ازدواج نكرده بوده قبل تو؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مرداد تولد پسر جاری بزرگه بود تولد نگرفت ولی من چند هفته بعد کادو گرفتم رفتم خونش.اصلا تحویلم نگرفت..هی میگفت دوستام قراره ۹ بیان ..یعنی زودتر برو

دیشبم تولد پسرم بود.ساعت ۷ دعوت کرده بودم.۸ شد همه مهمونا اومدن جز اونا.بعد جاریم و پسرش تنها اومدن. گفتم میثم نتونست بیاد.بعدش اخری اومد دنبال زنش پیاده نشد ی تبریک بگه.

مامانم خیلی گذشت داره.گیر داد واس برادرشوهرت غذا و کیک و سالاد بگیر.منم گرفتم دادم به جاریم برد

بهتر تو هم باهاشون سر سنگین باش

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

حسادت چرا؟؟؟

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
بنظر خودت هیچ دلیلی نداره؟ مگه میشه بی دلیل؟

اره دقیقا بی دلیل..حتی مادرشوهرم هم بابت رفتار جاریم از من عذرخواهی کرده..همه متعجبن

خب اجباری در کار نیست چون تو جاریشونی حتما بخوان باهات رابطه برقرار کنن پسر این خانواده شمادو پسندیده بقیه ام فقط به نظرس احترام گذاشتن و فقط کافیه با شمام احترام بذارن نه اینکه دوستتون داشته باشن اصلا اجباری در کار نیست بچسبید به زندگی خودتون. اصولا هم حسادت یه توهمه چون مردم تو شرایط الان نه وقتش دارن نه حوصلش که بخوان حسادت کنن به کسی

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤