مواد لازم:
1- مرغ : ران و سینه به تعداد قطعاتی که دوست دارید تو غذاتون باشه
2- پیاز متوسط: 1 عدد
3- سبزی :شامل جعفری،گشنیز،شوید خردشده 1.5 پیمانه
4- سیر سبز :ساطوری شده 1 پیمانه
5- خالواش یا پونه یا نعنا: 2 قاشق
6- آب غوره یا آب لیمو یا آب نارنج: بسته به ذائقه شما از 3/1 پیمانه تا 1 پیمانه کامل
7- زعفران :حل شده در آب جوش حدود 4/1 پیمانه
8- لپه: 3/1 پیمانه
9- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق مربا خوری
10- روغن و نمک و فلفل : به میزان لازم
۱۱-تخم مرغ ۱ عدد
روش پخت:
اول مرغها رو با کمی روغن تفت بدید تا رویه شون طلایی بشه.از تو ظرف بردارید و فعلا بزلرید کنار.پیاز رو خرد کنید و تفت بدید.2-3 دقیقه بعد سبزی ها رو اضافه کنید و اونا رو هم 5-6 دقیقه تفت بدید.اونوقت چاشنی ترش وزعفران و لپه و مرغ مقدار حدود 1.5 لیوان آب رو به مواد اضافه کنید.جوش که اومدن رب رو در کمی آب جوش حل کنید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید.
باید صبر کنید تا خورش جا بیفته.یعنی آب اضافه اش جمع بشه و روغنش رو پس بده.
در دستور اصلی گیلانی ها آخر کار تخم مرغ رو می زنن و روی خورش می دن و چند دقیقه دیگه می پزن
می تونید با پلو میل کنید.