دلم میخواد بچم و سقط کنم و برم نمیخوام اون بدبخت شهههه ازاولم قرارمون نبود بچه دارشیم قول داد خوب شه درست شه نشد من چیکار کنم الان بدنیا بیاد بدبختیمو ببینه و بشه بچه طلاق الانم دلم بحالش میسوزه
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
قول داد درست شه قول داد عوض شه حس مسولیت پیدا کنه انقد تو این ۱۶هفته حرصم داده دیگه نمیکشم
خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم دعا کنید
ببين شايد بيرحمي باشه ولي واقعا اگه شوهرت مناسب پدر شدن نيست همين الان سقطش كن چون در ...
شوهرمن ازاول لیاقت مرد زندگی کسی شدنم نداشت فقط ی بچه پولدار عوضی بود ک اگه بهم دست نمیزد هیچوقت زنش نمیشدم
۴ ماهگی یعنی روح بهش دمیده و خیلی گناهش بیشتره سقط کردنش و هم اینکه برا سلامتی خودت هم بدتره
دلم میخوادخودمم بکشم بعدش