2777
2789
عنوان

خسته شدممممم

510 بازدید | 38 پست

واقعا دیگه خسته شدم اشتباه کردم خداا چرا بهم بچه دادی من الان کجا شرایط بچه داشتم دارم کفر میگم بچها کمک کنید دیگه نمیکشم از دست شوهرم بریدم باهرچیش میسازم از یجا دیگه شروع میکنه براهمه خالس برای من چاله ایکاش خدا مرگ منو بدهههههه ارزوم مرگمه خدا خستم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

یذره درک از شرایط من نداره مگه من چند سالمه باهمه چیش ساختم از خونوادم دور شرم ایکاش هیچوقت زنش نمیشدم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵روز داریم ب عید هیچ کاری برامن نکرده هیچییی ازم انتظار داره عین ی زن غیرباردار کارکنم همش گیر میده تو همش خوابی خون رو گنده حالم بهم میخوره ازت بابامنم ادمممم خدااا جونمو بگیر خستممم

دقیقا چی شده ک الان انقدر بهم ریختید ؟!

ازدست کاراش رفتاراش انقد بغض دارم نمیدونم از کجا بگممممم

چن سالته

۲۳

خدا لعنت کنه مرد بد رو...ادم از دستش به عذابه..خدا یا به راه راست هدایتشون کنه یا مارو نجات بده از دستشون

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)
یذره درک از شرایط من نداره مگه من چند سالمه باهمه چیش ساختم از خونوادم دور شرم ایکاش هیچوقت زنش نمیش ...

دقیقا مثل منی

منم‌روزی هزار بار کارکرده خودم‌عین سگ پشیمون‌میشم‌اما خوب چاره ای ندارم 

به قول معروف خود کرده را تدبیر نیست

بنده یک عدد معتاد هستم،معتاد نی نی سایت  

وا 

شوهر من اصن خودشو به کارخونه کارنمیگیره غذام میگه حتی دوس نداری نپز 

حاملم که بودم اب خوردنمم برام میاورد 

الهی شکر

مثل قهقهه یه آدم لال ، وسط نمایش یه آدم کور...

بابام خیلی جز زد این مرد زندگی نیس لعنت ب من ک زن ی بچه ننه بی مسئولیت شدم

وا  شوهر من اصن خودشو به کارخونه کارنمیگیره غذام میگه حتی دوس نداری نپز  حاملم که بودم ا ...

خیلی کمک بزرگی به استارتر کردی ممنونم ازت

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید