2777
2789
عنوان

خواهر حسود

408 بازدید | 17 پست

خواهرم به دلایلی که به خودم حسودی میکنه

به بچه ۵ ماهم بعضی وقتا توهین میکنه نمیدونن چجوری جوابشو بدم اصلا دلم نمیخواد بهش توهین کنم یا ناراحتش کنم 

از طرفی هم نمیتونم اجازه بدم کسی به بچم توهین کنه

مثلا دیشب خونه مامانم بودم بچم از در که رفتیم تو شروع کرد گریه کردن یه دفه گفت چقدر عر میزنه 

یا بعدش مامانم داشت میگفت چقدر صداش قشنگه یه دفه برگشت گفت اینکه صداش از پسرای من کلفت تره 

یا بچم موهاش یکم بلند شده گفتش این شپشا چیه موهاشو کوتاه کن😕

حالا من بچه هاشو خیلی دوست دارم هیچوقتم بد باهاشون رفتار نمیکنم

بهش بگو درست صحبت کن ما جلوی بچه رعایت میکنیم یا به مادرت بگو بهش تذکر بده

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی ادبی میکنه 

دفعه بعد خیلی جدی بگو اصلا خوشم نمیاد اینطوری با بچم بحرفی یا از صفت های منفی و زننده برای بچم استفاده کنی

دفعه ی اولو اخریه ک بهت تذکر میدم

)مانانش یادت باشه نزار کسی رو بچت اسم بزاره یا بهش تو هین کنه چ بزرگترین ادم خونواده باشه چ کوچیک ترین حتی اگ باهاش رو دروایسی هم داری چون این رفتارا اعتماد بنفس بچتو داغون میکنه

مثلا اگ بش بگن خنگ

بعد ی مدت بجه باورش میشه  ک واقعا خنگه 

رو دربایسی نکن ،وقتی ناراحتت میکنه تو ام جوابشو بده ،شده حتی به شوخی ،وقتی همچین حرفی زده ،بگو مثه پسرای خاله ش عر میزنه ،که بفمه توهین چقد بده

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین