عصرانه، دلم یک گوشهی دنج ،در یک کافه میخواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
وا خب خواهر گلم اقایون که جاتو تنگ نکردن که بعدشم سایت عمومی ننوشته ورود اقایون ممنوع کع
یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
تا حالا هیچ مشکلی با هیچ مردی تو سایت نداشتم و دلیل اینهمه حساسیت کاربرا رو نمیفهمم
حضور بعضی از خانمها با اون سطح ادب و تربیت خیلی بدتره والا
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
اون اقایی که میاداینجا واقعا بیکاره ومریض چون یه مرد درست وحسابی تو این سایت چیکار میکنه از اسمش مشخصه نی نی سایت مربوط به مادر وکودک هست
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
اينجا بعضى خانوما مراعات نميكنن از ريز يه سرى مسائل صحبت ميكنن و خب كمتر محيط مجازى رسمى تو ايران هست كه همچين بحثايى شه و احتمالا بعضى از آقايونم به اين صورت سواستفاده ميكنن