2777
2789
عنوان

حضور آقایون توی سایت چه دلیلی داره😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2222 بازدید | 287 پست
اینجا یک جای عمومیه

اره ولی جذابیتش برای شما چیه؟

ما ب این افراد میگیم خاله زنک در دنیای واقعی

در دنیای مجازی ک دیگه بدتر

شما الان راجب تایم پریود و زیگیل تناسلی زن مردمم اطلاع داری

خجالت بکش دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماشالله چ همشون هم انلاین بودن😂😂

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

بذار آقایونم باشن

اینجا زنان زیادی از احساس و عواطف حاملگی و روزهای بعد زایمان حرف میزنن

بذار بفهمن رفتارشون چه تاثیری روی زنشون میذاره.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

وا خب خواهر گلم اقایون که جاتو تنگ نکردن که بعدشم سایت عمومی ننوشته ورود اقایون ممنوع کع 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

من ۶ ساله حدودا اینجا هستم

تا حالا هیچ مشکلی با هیچ مردی تو سایت نداشتم و دلیل اینهمه حساسیت کاربرا رو نمیفهمم

حضور بعضی از خانمها با اون سطح ادب و تربیت خیلی بدتره والا

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اون اقایی که میاداینجا واقعا بیکاره ومریض چون یه مرد درست وحسابی تو این سایت چیکار میکنه از اسمش مشخصه نی نی سایت مربوط به مادر وکودک هست 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

اينجا بعضى خانوما مراعات نميكنن از ريز يه سرى مسائل صحبت ميكنن و خب كمتر محيط مجازى رسمى تو ايران هست كه همچين بحثايى شه و احتمالا بعضى از آقايونم به اين صورت سواستفاده ميكنن

اینجا یک جای عمومیه

بشرطی ک ادب رو رعایت کنن و‌جنبه داشته باشن 

همین الان  ی آقا یا بگم ی بیشعور تاپیک چرت زد 

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
اینا همونایین که تو عروسیا میان طرف خانوما سرشونو میکنن تو میگن غذا به همه رسید😆

کی؟😂😂😂

منفور ترین آدم ها اون دسته ای هستن که بدون سررشته داشتن توی مطلبی نظر میدن😒😒😒😒نفرت من از این آدما بی اندازه ست😈😈😈😈                
اقایون نباشن بعضی از کاربرا با کی لاس بزنن   نمیخواستم بگماااا ولی الان تاپیک ارتباط!!! با مقع ...

حالا شمام تکرار نکن اسم تاپیک اون بیشعور رو

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️