2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست

مبارک باشه به سلامتی نی نی سالم وصالح 

التماس دعا 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه ولی حتما سونوی واژینال بده ک بفهمی خارج رحمی نیس 

چرا استرس میدی آخه!؟ 

سونو واژینال هم تا هفته 5 شایدم 6 ممکنه نشون نده... 

بتا نرمال بره بالا کافیه 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
چرا استرس میدی آخه!؟  سونو واژینال هم تا هفته 5 شایدم 6 ممکنه نشون نده...  بتا نرمال بره ...

حرف شما درسته ولی من بتا دادم گفتن خوبه اصرار خودم بود ک سونو بدم ک متاسفانه اینجوری شد 

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
حرف شما درسته ولی من بتا دادم گفتن خوبه اصرار خودم بود ک سونو بدم ک متاسفانه اینجوری شد 

من هفته 6 رفتم سونو، به زور از روی شکم ساک خالی دیده شد! 

واژینال 5هفته و 5 روز بود ساک وکیسه زرده! 

دختر داییم به حساب پریود هفته 12 رفته بود، جنین 10هفته بود! 

همیشه اختلاف هست تا دو هفته طبیعی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من هفته 6 رفتم سونو، به زور از روی شکم ساک خالی دیده شد!  واژینال 5هفته و 5 روز بود ساک وکیسه ...

اره برای منم از روی شکم دیده نشد برای همینم واژینال انجام دادم 

اره برای منم از روی شکم دیده نشد برای همینم واژینال انجام دادم  

من بارداری اولم پوچ بود، خیلی اذیت شدم هفته 8 سونو دادم شکمی دیده نشد واژینال گفت توده کیستیک این ساک نیست!  پس حتما خارج رحمی... 

سه بار واژینال سونو کردن!  میگفتم من درد ندارم، لک بینی هم ندارم....  

بیچاره شدم تا مجوز سقط دادن! 

انشاالله همه بارداری ها سرانجام خوبی داشته باشه! 

من بارداری اولم پوچ بود، خیلی اذیت شدم هفته 8 سونو دادم شکمی دیده نشد واژینال گفت توده کیستیک این سا ...

اره واقعا کاش هیچکس همچین تجربه ای نداشته باشه من دوبار انجام دادم یه بار گفتن پاره شده و خونریزی داخلی داره میخواستن سزارین کنن ولی باز گفتن پاره نشده و امپول زدن ولی از استرس خواب نداشتم و دردام شدید بود  ایشاا. هیچکس ب این درد دچار نشه

من بارداری اولم پوچ بود، خیلی اذیت شدم هفته 8 سونو دادم شکمی دیده نشد واژینال گفت توده کیستیک این سا ...

چن وقت طول کشید تا دوباره باردار بشی؟؟

انشالللله امضانو بزودی پاک کنی....چیز جدید بزاری

وااااای اگه بشه چی میشه... 😱😱😱

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 
میشهههه حتما میشه.خوشحال کردنت برا خدا کاری نداره.

انشاالله عزیزم... ممنون ازخدا میخوام که توام به خواسته دلت برسی.. 

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 
اره واقعا کاش هیچکس همچین تجربه ای نداشته باشه من دوبار انجام دادم یه بار گفتن پاره شده و خونریزی دا ...

انشاالله ❤️