2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 53 پست

نبارکه فردا نرو بذاربتا قشنگ بره بالا دوسه روز دیگه برو.من اولین باریه روز قبل موعدم از دادم۱۸۹بود دوروزبعد بازم دادم شد۳۳۹سه روز،بعد شد۱۱۰۵فکر کن سرهرکدوم ازاسترس مردم.بذاریهو بره بالا باخیال راحت یبار فقط،ازبدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنم امشب تا صبح خواب نداری از فکر😍 بارداری خوب و راحتی داشته باشی عزیزم فقط ازمایشتو گرفتی برو ...

خیلی ممنون گلم فقط شما میفهمی من چی میگم انشاءالله نی نی شما هم سالم و سلامت بیاد بغلت 6سال انتظار خیلی سخته 😍... آره زود باید برم 😘

توم عیدیتو گرفتی امسال مبارکه

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
خیلی ممنون گلم فقط شما میفهمی من چی میگم انشاءالله نی نی شما هم سالم و سلامت بیاد بغلت 6سال انتظار خ ...

ممنون😍

همچنین❤

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
ایشاا... ک نباشه و مث من نشی من شنبه این هفته فهمیدم باردارم دوشنبه سقطش کردم چون خارج رحمی بود😭😭

وااای الهی بمیرم خدا نیاره برا هیچ کس خیلی سخته انشاءالله بارداری بعدیت نی نیت سالم و سلامت میاد بغلت عزیزم 

منم ۹ ساله منتظرم

تورو خدا واسه منم دعا کنید

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

بتات الان بالای هزاذتاس که انقد پررنگه.اون دومی هم پررنگ نسد واس اینکه یر دوساعت دوباره بی بی گذاشتی اون هورمونا توش نیست ادرار باید فصله داشنه باشه.منم این کارو کردم بفاثله دوساعت ردم کمذنگ سده بود

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
وااای الهی بمیرم خدا نیاره برا هیچ کس خیلی سخته انشاءالله بارداری بعدیت نی نیت سالم و سلامت میاد بغل ...

مرسی عزیزم ایشاا.. خدا نینی تو برات نگه داره مبارک باشه عزیز دلم

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂