2777
2789
عنوان

در مورد رشته م

187 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

من رشته ی بیوتکنولوژی میخونم همون زیست فناوریه

واسه ارشد میخوام گرایش پزشکیشو بخونم ولی هم خونواده ی همسرم هم خونواده ی خودم همش میزنن تو سرم که الکی دارم میخونم اخرشم کار پیدا نمیشه و بیچاره میشم شوهرمم میگه کار پیدا کنی یا نه مهم نیس دلت میخواد بخون من منتظر نیستم بری سرکار

ولی  همه ازم میپرسن چی میخونی میگم بیوتکنولوژی مسخره م میکنن میگن چقد مزخرفه

کاش آدما یه ذره فرهنگ داشتن کسی که داره یه رشته رو میخونه و واسش زحمت میکشه دلسرد نکنن تو نصف راه که بگن هیچی نمیشی

من اعتقادم بر اینه که شما آبیاری گیاهان دریایی هم بخونی این که بیکار بمونی یا نه کاملا به خودت و لیاقت هات بستگی داره 

کلا به بازار کار اعتقاد ندارم درسته ما آمار بیکاریمون داخل بعضی رشته ها بسیار بالاست ولی من می تونم این یه دونه آدم موفق باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیوتکنولوژی که خوبه!نشد من یه جا بگم روانشناسی میخونم یکی نگه روانشناسا خودشون مشکل روانی دارن   ...

واای من عاشق روانشناسیم 

همیشه هم با هرکی حرف میزنم میگه تو باید روانشناس میشدب😂

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

رشته منو چی میگی.مهندسی شیمیه.رشتم مهندسیه و کارش تو تو پتروشیمی و پالایشگاه و اینجور دستگاهاس.هرکی میپرسه میگم بعدش میگه عه؟شیمی خوندی؟؟؟؟؟😒😒😒😒ما حتی پنج واحد شیمی هم نداشتیم.همش محاسبات مهندسیه

بیوتکنولوژی که خوبه!نشد من یه جا بگم روانشناسی میخونم یکی نگه روانشناسا خودشون مشکل روانی دارن   ...

مگه تو این دنیا کسی هست که مشکل روحی نداشته باشه 

به نظرم روانشناس ها خودشون منطقی تر برخورد می کنند با مشکلات 

اخه واقعا ادمو دل سرد میکنن

هیچ کس نمیتونه شما رو دلسرد کنه،جز خودت

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
رشته منو چی میگی.مهندسی شیمیه.رشتم مهندسیه و کارش تو تو پتروشیمی و پالایشگاه و اینجور دستگاهاس.هرکی ...

حالا شیمی مگه بده 

خیلیم بنظرم شیرینه 

حالا خودشون چ کلاسی برا رسته هاشون میذارن اصلا میمونی 

فوق دیپلم میگه مهندسم 

اتاق عمل میگه جراحم 

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍