2777
2789
عنوان

نامزدم

276 بازدید | 22 پست

خانوما با پیج فیک بهش پیام دادم چون بی نهایت بهش شک داشتم عکساشو لایک کردم اومد دایرکت نوشت tnx 

و بعدش خابید منم براش قلب گذاشتم. 

بنظرتون چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحان کردن اشتباه ترین کار دنیاس من مشاورم و بهتون توصیه میکنم این کارو ادامه ندید چون فقط شمایید ک ...

اخه دارم دیونه میشم. میخام ازش طلاق بگیرم تا عفد, هستیم این ادم نیس. کسی ک میره دایرکت نمیشه بش اعتماد کرد

امتحان کردن اشتباه ترین کار دنیاس من مشاورم و بهتون توصیه میکنم این کارو ادامه ندید چون فقط شمایید ک ...

دقییییقا من واقعا نمیفهمم چرا خیلیا دنبال اینن هرجور که شده زندگیشونو نابود کنن 

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
اخه دارم دیونه میشم. میخام ازش طلاق بگیرم تا عفد, هستیم این ادم نیس. کسی ک میره دایرکت نمیشه بش اعتم ...

یعنی چون فقط گفته تنکس داری طلاق میگیری؟

😐😐😐

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
اخه دارم دیونه میشم. میخام ازش طلاق بگیرم تا عفد, هستیم این ادم نیس. کسی ک میره دایرکت نمیشه بش اعتم ...

بله ولی از این راه وارد نشید از طریقای دیگه مطمئن شید اگر میتونید محکم پای شکتون بایستید و اگر ثابت شد جدا شید 

یعنی چون فقط گفته تنکس داری طلاق میگیری؟ 😐😐😐

نه چون رفته تو دایرکت داره طلاق میگیره

بگو ای کافران. من نمیپرستم آنچه شما میپرستید. با افتخار عاشق امام حسین (ع) هستم. و دست گداییمو فقط در خونه اربابم دراز میکنم. 

ببين گلم ميتونست خيليييي بدتر از اينا بشه

ولي حالا ك نشده شكر خدا كن و اين شكو از بين بير

هرچيو هرچقدر هم ك خوووووب باشه هم بزني از توش ي چي در مياد

ديگه نه سراغ امتحان كردن برو نه سراغ چك كردن گوشيش

حالاهم ك يه شر نميخواد اتفاق بيفته تو هم نرو سراغ شر

دلتو آروم كن مگه اينكه باچشم خودت ببيني