2777
2789

من قبلا شب آرزو ها مینشستم یکی یکی آرزوهامو مینوشتم تک تکش رو میگفتم ک یه موقه یکیش از قلم نیوفته برآورده نشه...ولی امشب فقط سه تا دونه آرزو کردم...

خوشبختی# سلامتی# #حالِ‌خوب

واسه همه کسایی ک دوسشون دارم و واسم عزیزن این س تارو آرزو کردم...بنظر من همین ک افرادی ک تو زندگیمونن و دوسشون داریم خنده ی واقعی رو لبشون باشه و من دلم قنج بره واسه خنده هاشون همین یعنی اون س تا بالایی...

واسه همه کسایی ک این پست رو میخونن اون س تارو آرزو میکنم...

حالِ_دلتون_خوب💙#  

شما بیاین بگین چی آرزو کردین کی رو آرزو کردین😂😂

فقط مث تاپیک جرعت حقیقتم نکنید ک به ناکجا آباد کشیده شد و ترکید😂

آرزوهای مصبت هیجده را نیز پذیراییم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🖤  اللهم صل علی محمد و آل محمد🖤.

عزیزم تونستی دعا ونمازامشب هم بخونی یا نه؟من نتونستم😔

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ادماي رو كره زمين حالا ب جز تروريستا و ادم بدا به ارزوهاشون برسن و مشكلشون حل شه خودمم به همه ارزوهام برسم

كوچك رويايي من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواند به عشق من به تو شك بكند.تمام بودنت را حس ميكنم 
عزیزم تونستی دعا ونمازامشب هم بخونی یا نه؟من نتونستم😔

من خوندم نشسته واي ٣ساعت طول كشيد خيلي سخت بود

كوچك رويايي من دنيا اگر خودش را بكشد نميتواند به عشق من به تو شك بكند.تمام بودنت را حس ميكنم 

از ته دل دعا کردم ک داداشم با ی دختر خوب ازدواج کنه و خوشبخت بشن انشاا... و برای سلامتی پسر کوچولوم و همسرم و همه مردم دنیا امیدوارم مردم ماهم دوباره روی ارامش رو ببینن و مامانم انشاا... سلامتی کاملشو بدست بیاره

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊

نتونستم درست حسابی آرزو کنم😢😢😢 فقط سلامتی خانوادمو خواستم، خدایا تو رو به حق این شب عزیز، آرزوی همه رو برآورده کن، مراقب عزیزانم باش به خودت می سپارمشون...