2777
2789
عنوان

دلم خیییییلیییییی گرفته😔

183 بازدید | 26 پست

هرسال دم عیدی یه چیزی باید فکرمونو بهم بریزه...

شوهرم رشت کار میکنه ما زنجانیم ...تصمیم داشتیم بریم رشت ولی بعد عید دنبال خونه بگردیم...الان خونمون طبقه بالای پدرشوهرمه،گیر داده پاشید از اینجا...پارسالم سر این کلی ناراحتمون کرد ... از اون سمتم پول نداریم تنها سرمایمون طلاهای منه ک میخام بفروشم برا رفتن مامانم نمیزاره میگه نفروش نرید رشت بمونین و ....منم هیچوقت حرفای خانواده شوهر رو پیش خونواده خودم نگفتم و برعکس.... الان موندم بین اینهمه فکرو حیال نمیدونم چیکار کنم...شوهرمم از دست باباش ناراحته میگه طلاهاتو بفروش پولشو بفرس تو همین چن روزه خونه بگیرم بیام تو تعطیلات عید جمع کنیم بیایم اینجا....خیلی دلم گرفته در حد ترکیدن

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میگه برید؟

مستاجر بیاره .کرایه بگیره .... اون موقع ک عروسی کردیم گفت این طبقه برا شما بعدش گفت کرایه بدین ..کرایه دادیم گفت دلم نمیاد بگیرم پاشین مستاجر بیارم

الهیی عزیز دلم چه طور پدرش دلش میاد دمه عیدی پسرشو از خونه بیرون کنه☹عزیزم به نظرم شوهرت راست میگه طلا رو بعدا میشه خرید ولی خیلی سخته خفت و خواری رو تحمل کنید☹

الهیی عزیز دلم چه طور پدرش دلش میاد دمه عیدی پسرشو از خونه بیرون کنه☹عزیزم به نظرم شوهرت راست میگه ط ...

مشکلم طلا نیست ک. مامانم میگ نفروش ...منم نمیخام توضیح بدم ک پدرشوهرم اینجور گفته و حتما باید بفروشم

الهیی عزیز دلم چه طور پدرش دلش میاد دمه عیدی پسرشو از خونه بیرون کنه☹عزیزم به نظرم شوهرت راست میگه ط ...

همیشه هم عید یادش میفته ک این حرفا رو بزنه

سلام همشهری، ب نظر منم طلاهاتو بفروش راحت بدون منت زندگی کن ی مدت رشت بمونید انشالله باز برمیگردید ش ...

الان خونه مامانم میمونم وقتی بهش میگم بیا ببریم بفروشیم میگه نه برا چی