2821
2789

دختر منم روز قبل واکسن سرما خورد ولی گفتن اگه تب نداره  اشکالی نداره

دو روز درد داره بچه اذیت میشه

دو طرف پا رو میزنن که ی سمت اذبتش بیشتره

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا خوب نشده نزن ،واکسن خیلی سختیه 

اخه همش سرما خوردس خیلیم دیر خوب میشه الانم دو هفتس سرما خورده ولی خیلی خفیف فقط ابریزش بینی داره تب نداره تا بیاد خوب بشه چند روز بعد دو باره سرما میخوره

اخه همش سرما خوردس خیلیم دیر خوب میشه الانم دو هفتس سرما خورده ولی خیلی خفیف فقط ابریزش بینی داره تب ...

چرا خب ،جاهای شلوغ میبری ش، یا پیش کسی که مریضه، دختر من فقط موقعی سرما میخوره که یکی تو خونمون سرما خورده باشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
کسی تجربه ای داره که کمتر اذیت بشن؟؟

کاری نمی تونی کنی ،فقط شیاف و شربت تو‌ خونه داشته باش ،خودت هم‌همه کاراتو بکن در بست در اختیار بچه باش ،چون پادرد میگیرن بهانه گیر میشن‌

چرا خب ،جاهای شلوغ میبری ش، یا پیش کسی که مریضه، دختر من فقط موقعی سرما میخوره که یکی تو خونمون سرما ...

اره اخه بدبختی فصل بدیه فقط کافیه تو یه محیط باشیم یه نفر سرما خورده باشه نزدیکشم نیاد زود ازش میگیره خیلی سعی میکنم این اتفاق نیوفته ولی دوروبریام هی مریض میشن و ...مام درگیر میشیم☹️

عزیزم شربت یا قطره؟

فکر میکنم‌با شربت پروفن یا آستامینوفن  زودتر تب میاد پایین تو این سن ،باز از همون مرکز بهداشت بپرس ،یه توصیه دیگه هم دارم ،اولش که میزنه هنوز در ش شروع نشده، ببرش پارکی جایی حسابی بدو بدو کنه زودتر  ،چون میگن اولش راه بره خیلی خوبه ،کمپرس سرد و گرم یادت نرخ