2777
2789
عنوان

گرگ و میش

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 76 پست
حامد 

میدونم حامد صحیحه

اعصابم خردبود نوع ح برام مهم نبود ،،،،خخخخخخخخ

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا همه چیز این سریال مشکل داره ، از مسائل تاریخی فیلم گرفته تا پرداخت شخصیت ها و زمانبندی های گذشته ...

آره

من اصلا نمیتونم با شخصیت‌های اصلی ارتباط برقرار کنم یا درکشون کنم

ولی اگه یه سریال خارجی ببینم تقریبا میتونم انگیزه هاشونو درک کنم،در حالیکه این سریال فرهنگ ایرانیو نشون میده و باید بهتر بتونم درکشون کنم⁦:-\⁩⁦:-\⁩

خیلی سریالش قشنگ بوذ

خیلی

خیلی

خیلیییییی

دوسش داشتم

دوس ندارم اصن تموم شه

اتفاقا خیلی چیزاش شبیه قدیما و واقعیتا بود

آدمای شبیه یاسمنن داریم....

امیدوارم فقط سر آزادکردن سوگند اموالشونو نبازه/ مال و ملک خودشو و حامد رو نده/ ازهمه مهمتر یک ذره هم رابطش با حامد بدنشه

حامد واقعا حیفه، ماهه ماه.....

غصم گرفته از اللن ک نکنه یکی ازین کارا رو بکنه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

دلم برا فیلمشون تنگ میشه

برا خونشون

عمشون

مادرشون

بچه ها

جوونیاشون

عاشقی

دانشگاهشون

خیلییییی قشنگ بود خیلییییی

من به غلط املایی خیلی حساسم 😃😃😃باید معلم ادبیات میشدم 

منم 

خخخ

آره من اصلا نمیتونم با شخصیت‌های اصلی ارتباط برقرار کنم یا درکشون کنم ولی اگه یه سریال خارجی ببینم ...

چون عزیزم کاملا دور از فرهنگ ایرانه .... 

اسمش فیلم ایرانی وگرنه کدوم زنی با اون شدت از شوهرش طلاق بگیره بعد بره باهاش بگه بخنده 

یا همسرش برا شوهر سابقش گل ببره بگه شرمنده دیر اومدم 😐

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خیلی سریالش قشنگ بوذ خیلی خیلی خیلیییییی دوسش داشتم دوس ندارم اصن تموم شه اتفاقا خیلی چیزاش شب ...

اره منم حرصم به ایناس وگرنه این که سوگند دوست داره منطقی هست ولی اینکاراش خیلی بچه گانه س

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....