2777
2789
عنوان

گرگ و میش

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 76 پست
طرف دو سال گربه نگه میداره میمیره ی عمر عزا میگیره . چند سال مادرش بوده ،اینجاش غیر واقعی نیست ، او ...

اره دقیقا حرف منم اینه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا مثلا سلیقشه ... والا پروانه رو نگاه کنی چقدر قشنگ قشنگ میپوشه این لباسای کهنه میپوشه .. ...

شبیه لباس نظافت چیای ببمارستانه😂😂😂

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
خانما چه حرصی میخورید.فیلمه واقعیت که نداره😁😁

فیلم بودنش درسته ولی این دیگه به شعور ادم توهینه میشه زوره... از سر بیکاری هم ادم نمیدونه چیکار کنه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

کلا همه چیز این سریال مشکل داره ، از مسائل تاریخی فیلم گرفته تا پرداخت شخصیت ها و زمانبندی های گذشته و حال ...تازه اصلا به وقایع درست نمیپردازه..هول هولکی یه چیزی ساختن..تقریبا توی تمام قسمتها هم یکی مرده یا یه اتفاق هییلی بد افتاد

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!