2777
2789
عنوان

نماز...

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 65 پست
منم در اولین فرصت میخونم ولی اون زمون با این دوره فرسنگها فرقشه..

اره به نظرم اون زمان برای اون افراد بوده این احکام

وگرنه طریقه نماز خوندن یا غسل و وضو که نیومده تو قرآن!!

سرنوشتت فقط و فقط دست خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه میدونم میگه عربیم نمیخواد بگی هرموقع دلت خواست مث آدم حرف بزن با خدا

شوهر شما خیلی رو زبان فارسی حساسه یا کلا اعتقاد نداره؟ 

اگه رو فارسی حساسه پس نباید اصلا از ی کلمه انگلیسی استفاده کنه. 

ی سوال شوهر شما چقدر نظری نسبت به دین و نظر غربی ها داره؟ 

قصدم توهین نیست میخوام بدونم از اون دسته آدمایی که کریسمس جشن میگیره خیلی  غربو تایید میکنه اما بعدش میگه عربا بدن؟ 

منطقی؟ عزیزم چه منطقی بالاتر از خدا؟ اصلا وقتی منطقی فکر کنیم خودمونو در حدی میدونیم که بگیم دستور خ ...

من خودم تو خونواده ایی بزرگ شدم که پدرم میگفت هرکی نمیز نخونده سر غذا باشه من راضی نیستم الانم تمام اصول دین و رعایت میکنم ولی با حکم دین هر خرافاتی رو به ملت میقبولونن قبول ندارم ..جوونام این دروغا و دزدبا و ..میبینن از هر چی دینه زده میشن

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
شوهر شما خیلی رو زبان فارسی حساسه یا کلا اعتقاد نداره؟  اگه رو فارسی حساسه پس نباید اصلا از ی ...

نه تاکیدی رو زبان فارسی نداره

هیچ کاریم به فرهنگ غرب نداره اصلا نمیدونه کریسمس دقیقا کی هست!!

ولی متنفره از عربا و این کارایی که به اسم دین دارن میکنن

زده شده یه جورایی

آدمای اطرافمون هرکیو دیدیم هرچی دینش بیشتر بوده بدتر و دغل باز تر بوده ، انگار هیچ بویی از انسانیت نبردن

ایشالا خودش کمکم کنه بتونم بخونم سر وقت خیلی دلم میخواد...

ان شاء الله..این همه نعمت بهمون داده،دیگه مقدار وقتی که برا همه ی نمازهای درطول روز میذاریم،فوقش بشه نیم ساعت که قطعا از ۲۴ ساعت،۳۰ دقیقه برا خدا وقت گذاشتن،انصافا چیزی نیست.‌.

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..
من خودم تو خونواده ایی بزرگ شدم که پدرم میگفت هرکی نمیز نخونده سر غذا باشه من راضی نیستم الانم تمام ...

اگه مشکلی باشه از مسلمونی ماست،نه از خود دین...

اره به نظرم اون زمان برای اون افراد بوده این احکام وگرنه طریقه نماز خوندن یا غسل و وضو که نیومده تو ...

نه عزیزم اگه دقت کنی آدم بعد از رابطه تنش بوی عرق میده شدیددددد غسل برای پاکیزگی هستش، 

همه ما میدونیم دستور های اسلام همه جانبه برای تمامی زمان هاست، 

در ضمن شما میگید غسل و وضو نیومده تو قرآن، خب شما اگه دقت کنی نماز خیلی بهش تاکید شده خب نماز هم یک مقدمه میخواد، اگه خدا بنا بود ریز به ریز این احکامی که تو رساله ها هست رو تو قرآن بیاره میدونی چقدر میشد؟ 

ی مثال بزنم، تو کتاب ریاضی ی فرمول تو کادر نوشته بطور کلی شما نمی‌تونید با نگاه به اون فرمول سخت ترین سوالارو حب کنید، پس احتیاج به یک معلم دارین که ریزه کاری های این فرمول بهتون بگه. این دقیقا رابطه قرآن و پیامبر، خدا کلی گفته پیامبرش که حضرت محمد(ص) هستش میاد ریزه کاری هاشو بما میگه. 

اره به نظرم اون زمان برای اون افراد بوده این احکام وگرنه طریقه نماز خوندن یا غسل و وضو که نیومده تو ...

فدای تو...خوبه بخدا لااقل چند واحد اسلام شناسی گذروندم وگرنه الآن با هر شبهه ای میلغزیدم..منابع شناخت اسلام،غیر از قران،تاریخ و سیره پیامبران و امامان و احادیثشونم هست..کلی حدیث داریم که آیات قرانو توضیح دادن..وگرنه اگه قران میخواست هر قاعده ای رو شرح بده،باید صدها جلد میشد.

نه عزیزم اگه دقت کنی آدم بعد از رابطه تنش بوی عرق میده شدیددددد غسل برای پاکیزگی هستش،  همه ما ...

امید به خدا

بغضی وقتا میمونم تو دوراهی نمیدونم چی درسته چی غلط

ایشالا که بتونم راه درستو انتخاب کنم

من خودم تو خونواده ایی بزرگ شدم که پدرم میگفت هرکی نمیز نخونده سر غذا باشه من راضی نیستم الانم تمام ...

ببنید ما تو تاریخ داریم که در زمان اموی به ی سری پول میدان حدیث جعلی بسازه، حتی تو مذهب تسنع ی عده گفتن خودارضایی تو مواردی واجبه، خب اینا به جز تحریف چیه؟ 

بیخود نگفتن که تو آخر زمون نگه داشتن دین مثل آتیش تو دسته من نمیگم خیلی آدم خوبیم نه، اما ماها نباید هر چی شنیدیم باور کنیم من سنم کمه اما هر حرفی میزنن روش فکر میکنم از چند نفر میپرسم بعدا میگم درسته یا غلط. 

ببینید وقتی ی دکتر بهت ی روش پیشگیری یاد بده که مریض نشی ولی تو رعایت نمیکنی حالا ایراد از تو هستش یا دکتر؟ 

فدای تو...خوبه بخدا لااقل چند واحد اسلام شناسی گذروندم وگرنه الآن با هر شبهه ای میلغزیدم..منابع شناخ ...

میدونی گیج میشم گاهی

انشاله کمکم کنه بتونم درست انتخاب کنم

امید به خدا بغضی وقتا میمونم تو دوراهی نمیدونم چی درسته چی غلط ایشالا که بتونم راه درستو انتخاب کن ...

انشاالله 

اما تو وجدانت بیداره استارتر جان

امروز ی حدیث خوندم نوشته بود فاصله میان ایمان و کفر جیزی جز ترک نماز نیست. برادر منم نماز نمیخ. نه ولی قلبش پاکه اما من همیشه میگم هر چقدرم کار خیر بکنه بدرد نمیخوره میدونی چون تو قیامت اولین چیزی که میسنجن نمازه. 

شوهر من خیلی حساسه رو نماز اول وقت داره حتی اگه شب رابطه داشته باشیم نتونه بره حموم پنج صبح میره حموم نمازشو میخونه، به منم یاد میده که بتونم اول وقت بخونم. 

امیدوارم خدا کمکت کنه بخونی چون عزیزم وجدانت هنوز نمرده داره بهت نهیب میزنه. 

ببنید ما تو تاریخ داریم که در زمان اموی به ی سری پول میدان حدیث جعلی بسازه، حتی تو مذهب تسنع ی عده گ ...

دکتر😄😄😄ول کن عزیز دلم هر کسی اعتقاداتی داره نباید به اعتقادات هم توهین کنیم یا بزوربگیم حرف و اعتقاد من درسته...شما اعتقاداتت محترمه منم اینجوری با خدام راحترم عاشقشم و همیشه با ذکر با هر چیزی تو ذهنم میاد ولی نمازم بشدت قبول دارم روزم ترک نمیشه 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›