2777
2789
عنوان

نماز...

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 65 پست
با ارایش میشه نماز خوند انا با لاک نه

وضو که نمیشه با هیچکدوم گرفت!!

به خدا اگه میشد با لاک و آرایش وضو گرفت بیشتر میتونستم بخونم

سرنوشتت فقط و فقط دست خودته
خب خونه خدا تو عربستان، بعدشم ما در برابر خدا سجده میکنیم چه ربطی به عربستان داره؟ 

چه میدونم میگه عربیم نمیخواد بگی هرموقع دلت خواست مث آدم حرف بزن با خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اره هرموقع تصمیم میگیرم و توبه میکنم فقط چند روز مث آدم میخونم

ببین باد صبا رو رو گوشی نصب کن بزن اذان صبح ظهر و شب رو بگه  اینجوری هم نمازتو اول وقت میخونی هم قضا نمیشه 

نه با ارایش میشه وضو گرفت نه با لاک چون مانع رسیدن اب به پوست و ناخن میشن بعدش خدا به ما این همه نعمت داده همین که میشنویم و میبینیمو و حرف میزنیم و سالمیم و کلی دیگه حالا میگه در روز ۱۷ رکعت نماز به عربی و سرساعت بخون اینم انجام ندیم پس چجوری خدارو دوست داریم و بهش اعتقاد داریم 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
خدایی ادم بخواد منطقی قضاوت کنه و دوتا کتاب بخونه اینجور منطقی تره حموم نظافته حتما نباید اون کلمات ...

منم بعضی وقتا که فکر میکنم به همین نتیجه میرسم

ولی از اونورم هی دارن تو گوشمون میخونن اگه نمازو نخونید فلان میشیدو اینا

نه با ارایش میشه وضو گرفت نه با لاک چون مانع رسیدن اب به پوست و ناخن میشن بعدش خدا به ما این همه نعم ...

ایشالا کمک منم بکنه بتونم مث آدم بخونم

ارهههه دقیقا شوهر منم میگه همینطوری مث آدم هرموقع خواستی با خدا حرف بزن کارای اونارو لازم نیست انجام ...

آخه کی گفته این حرفو؟ 

من قصد توهین ندارم اما بلحاظ عقیدتی شوهرتون خیلی ضعیفه، غسل ی جور پاک شدن روحه، شما خودت وقتی جنابت باشی بعد رابطه اصلا دلت میاد با خدا حرف بزنی؟ اونموقع که حموم رفتی غسل کردی تمیز خودتو شستی حست خوبه یا وقتی بدنت بوس عرق شهوت میده؟ 

اگه دقت کنی چون تو غسل آدم باید همه بدنش تمیز باشه آدم با دقت بیشتری خودشو میشوره. 

در مورد اینکه دین مال عرباست باید بگم خب اسلام از عربستان ظهور کرده فقط مال عرباست؟ 

خب پیتزا مال ایران نیست پس ماهم حق نداریم بخوریم. 

بازم میگم من قصد توهین ندارم. 

چه میدونم میگه عربیم نمیخواد بگی هرموقع دلت خواست مث آدم حرف بزن با خدا

اخه اینکه حرف حساب نمیشه.اگه واقعا عبد خداییم،اگه واقعا میخوایم به حرف خدا گوش کنیم و نماز بخونیم(نه بخاطر رفع عذاب وجدانمون) پس باید همونطور که خدا گفته نماز بخونیم و باهاش حرف بزنیم.همینطوری باخدا حرف زدن جدا و درست نماز خوندن جدا.

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..
خدایی ادم بخواد منطقی قضاوت کنه و دوتا کتاب بخونه اینجور منطقی تره حموم نظافته حتما نباید اون کلمات ...

منطقی؟ عزیزم چه منطقی بالاتر از خدا؟ اصلا وقتی منطقی فکر کنیم خودمونو در حدی میدونیم که بگیم دستور خدا غلطه؟ 

بازم تاکید کنم قصدم توهین نیست. 

اخه اینکه حرف حساب نمیشه.اگه واقعا عبد خداییم،اگه واقعا میخوایم به حرف خدا گوش کنیم و نماز بخونیم(نه ...

ایشالا خودش کمکم کنه بتونم بخونم سر وقت

خیلی دلم میخواد...

منم بعضی وقتا که فکر میکنم به همین نتیجه میرسم ولی از اونورم هی دارن تو گوشمون میخونن اگه نمازو نخو ...

منم در اولین فرصت میخونم ولی اون زمون با این دوره فرسنگها فرقشه..

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
وضو میشه با آرایش گرفت اگه نگران به هم خوردنش نیستی اما با لاک نمیسه

طبق احکام شرعی آرایش مانع وضو هست و لذا وضو با وجود آرایش روی صورت باطله.میتونید سرچ کنید.

کاش وقتی به خانه برگشتم،کفش های تو پشت در باشد..
ایشالا کمک منم بکنه بتونم مث آدم بخونم

هروقت خواستی ولی حسش نبود یا هر چیز دیگه بدون شیطان نمیخواد که بخونی اون دنیا هم شیطان میگه میخواستی بخونی به من چه اونوقت حسرت میخوری که کاش خونده بودم

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)