2777
2789
عنوان

نماز...

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا نمازتون رو جدی بگیرین نماز خیلی مهمه اگه بخوایم اهل بیت اون دنیا شفاعتمون رو بکنن باید به نمازهامون اهمیت بدیم حدیثه میگن شفاعت ما شامل کسی که نمازش رو سبک بشماره نمیشه تازه میگن کسی که سبک بشماره دیگه وای به حال کسی که نمیخونه

من دیروز کل نمازامو خوندم حتی وقتی از بیرون برگشتم دیشب ۲۴ ساعت نخوابیده بودم داشتم میمردم از خواب ن ...

منم یه روز میخونم دیگه یادم میره یا نمیشه

سرنوشتت فقط و فقط دست خودته
لعنت ب شیطان, منم همینم, گفتم از اول ماه رجب میخونم ی چندروز خوندم دوباره قضا شد

وای اره هرموقع تصمیم میگیرم و توبه میکنم فقط چند روز مث آدم میخونم

تو رو خدا نمازتون رو جدی بگیرین نماز خیلی مهمه اگه بخوایم اهل بیت اون دنیا شفاعتمون رو بکنن باید به ...

باورت نمیشه میخوام بخونم نمیدونم چرا نمیشه همش یه مشکلی دارم

حالا خوبه شوهر تو میگه بخون مال من نمیزاره میگه به عربستان سجده نکن😐

شوهرمنم تو خوبی چیزی کم نداره ولی به عرب و عربستان و کلمات عربی حساسه ولی چون میدونه خوندم از اول کار نداشت...تازگیا میگه فارسی بخون جوره دیگه دعا کن تشکر کن از خدا حتما نباید سر یه ساعت بخونی🤔😐

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
دیگه غسل تنبلی نداره ها....تو حموم نمیری مگه؟

چرا عزیزم حمام میرم ولی مثلا دو ساعته ک از حمام اومدم بیرون شوهرم میاد و..... دوباره باید برم حمام غسل کنم ک دیگه تنبلی میکنم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤
شوهرمنم تو خوبی چیزی کم نداره ولی به عرب و عربستان و کلمات عربی حساسه ولی چون میدونه خوندم از اول کا ...

ارهههه دقیقا شوهر منم میگه همینطوری مث آدم هرموقع خواستی با خدا حرف بزن کارای اونارو لازم نیست انجام بدی

وضو و غسلم میگه مال عرباست که اون زمان کثیف بودن حداقل به این بهونه بشورن خودشونو

چرا عزیزم حمام میرم ولی مثلا دو ساعته ک از حمام اومدم بیرون شوهرم میاد و..... دوباره باید برم حمام غ ...

فکر کنم شوهر توام مثل شوهر منه کلا هر دفعه میبینمش باید برم غسل کنم ، که خب نمیشه

ارهههه دقیقا شوهر منم میگه همینطوری مث آدم هرموقع خواستی با خدا حرف بزن کارای اونارو لازم نیست انجام ...

خدایی ادم بخواد منطقی قضاوت کنه و دوتا کتاب بخونه اینجور منطقی تره حموم نظافته حتما نباید اون کلمات عربی گفته شه یا وضو یا نماز به عربی وقتی ا م نمیفهمه کل معنیشو...والا من خودم تنم میلرزه یکی کفر بگه اینجا کفر نیست حقیقته....من خودم در روز کلی با خدا حرف میزنم کلی حاجت از حضرت فاطمه گرفتم ولی تو بعضی چیزا سستم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›