2777
2789
عنوان

هفت سییییین+عکس

610 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها ظرفای جدید هفت سین رو شما خریدید؟ اگه خرییدید میشه ببینیم

من دیگه نمیخرم ماله همون دوسال پیشمونه میزارم خیلی گرونن

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

ولا ماله منم ماله دوساا میشه که گرفتم.ازاین سفالی ابی رنگها

ارز اصراف بدم میاد.کاملن نو هستن

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفتسین کامل نیس یسری وسیله خریدم خودم تزیین کنم باهاش هفتسین درست کنم

خوب کاری میکنی حالا با چی درست میکنی

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
از الان هفت سین گذاشتی؟

خخخخخخ ن برا ساله پیشه این عکس

فردااگه شوهرم‌نیادخودمودخترم بایدبریم بخریم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من پارسال جام گذاشتم امسال میخاستم بخرم ک نمیشه خیلی خیلی گرونه  مجبورم همینارو بذارم

اره خیلییییییییی گرونن ولی لامصبا بعضیاشون خیلی خوشگلن دل آدمو میبرن

چیو با چی درست میکنم عزیزم؟؟

همین وسایل تزیینیتو دیگه