2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سه ماهو نیم . بله فامیلیم . گفتن ناشنواست باید چند ماه سمعک بذاره و تو لیست کاشت حلزون بره

انشالله ک خیره و راحتء.یع نفرو دیدم بچش ۹ماهگی کاشت حلزون کرده بود و الان۱۱سالش بود میگفت خوبه خداروشکر.اینم سرنوشته.منم بچم یه گوشش کم شنواست خیلی.درجه فامیلیتون چیه؟فامیل نزدیکی؟بچه چندمته؟

ایمان داشته باش که چاره ساز خداست👌👌

[QUOTE=84740757]خب پس چجوری فهمیدی ک مشکل داره؟یه ماهگی بردی شنوایی سنجی؟[/QUOTE صحبت می کردم . حرف میزد . جواب میداد . آغا و قین می گفت . یهو دو هفته قطع شد و جیغ می کشید . صدای جیغش هم بلند بود . نزدیکا پایان دو ماهگیش بردیم تست معمولی جواب نداد . گفتن تو گوشش جرمه . دو هفته دیگه بیاین . طاقت نیاوردیم دو روز بعد رفتیم دو باره منفی بود . جای دیگه بردیم منفی بود . Abr گرفتن اونم منفی بود . گفتن شنوایی نداره . سمعک بذاره تا شش ماهگی . رفتیم بیمارستان . سی تی اسکن و تست assr رو گرفتن . گفتن شنواییش بین ده تا بیست درصد . سریعا باید تو نوبت کاشت حلزون قرار بگیره

خب پس چجوری فهمیدی ک مشکل داره؟یه ماهگی بردی شنوایی سنجی؟

گفتن گوشش هیچ مشکلی ندارد . فقط امواج رو میگیره نمیتونه به اصوات تبدیل کنه . حلزونی گوشش توانایی رو نداره . دعا کنید معجزه شه