2777
2789

بخدا خیلی دوسش دارم ولی خسته شدم .پنج ساله خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم طبقه پایینشون .پدرش فوت کرده یه داداش بی خیال داره که فقط دردسره مادرش چهارساله غذا درست نکرده میتونه ولی نمیکنه . همش ازمن توقع داره منم تا حالا کوتاهی نکردم .ولی مشکل من غذا نیست خیلی خیلی لطف مکرر کردیم و شده وظیفه امون شوهرم خیلی گرفتاره همش هم کارا گردن خودشه شده وظیفه اش ...خواهرش ازدواج کرده وقتی میاد پیش مادرش اوقات نداریم دیگه خیلی حسود و بدجنسه حرف حرفه خودشه تو همه چی منم بی زبونم شوهرمم ازمن بدتر .میخوام مستقل بشیم هرچی میگم گوشش بدهکار نیست مطمینم با جدا کردن خونمون مشکلات میشه .ولی مادرشو دلش نمیاد ول کنه .بهش میگم هر روز میایم پیشش تمییز میکنم غذا درست میکنم ولی ....

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

توو ني ني سايت چرا همه خواهرشوهرا حسود  و بدجنسن😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

توو ني ني سايت چرا همه خواهرشوهرا حسود  و بدجنسن😐

چون هرکی خوبه نمیاد بگه همه مشکلاتشون رو میگن تا مشاوره بگیرن همفکری کنن .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهت صبر بده ... یه دختر ازدواج میکنه ک زندگی مستقل و شخضی خودشو داشته باشه نه از یه خانواده در بیاد بره تو یه خانواده ی دیگه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
بحث خونه جدا كردن يا جدا شدن از شوهرت؟ 

ازش خونه جدا میخوام بهش میگم بریم یه زیرزمین چهل متری پایین شهر .طلاهامم میفروشم ولی فایده نداشت تا امروز اولین بارگفتم بهش پس اگر چاره ای نمیکنی من چاره کنم  

ازش خونه جدا میخوام بهش میگم بریم یه زیرزمین چهل متری پایین شهر .طلاهامم میفروشم ولی فایده نداشت تا ...

در مورد خونه جدا روي حرفت وايستا ولي خدايي نكرده حرف جدايي نزن سردي مياره بينتون. 

یه چیزی بگم ..خواهرش شنبه ای زنگ زد به داداشش بیا کمک خونه مامانو تمیز کنیم چهارشنبه میام خوبه ؟شوهرمم گفته باشه به من نگفت .تا دیروز اومده میگم چرا قبول کردی مگه امروز آزمون به اون مهمی نداشتی باید بخونی براش بهم گفت خب جمعه شوهرش از سفرمیاد میگم خب بیاد آزمون تو واجبتره که سه ماهه منتظرشی یا شوهرش که یه سفر سه روزه رفته ..زبون نداره ازش میترسه 

در مورد خونه جدا روي حرفت وايستا ولي خدايي نكرده حرف جدايي نزن سردي مياره بينتون. 

پس چه جوری وادارش کنم ؟

پس چه جوری وادارش کنم ؟

انقدر تو گوشش بخون تا راضي بشه، بعدم الكي بهش قول نده ميرم خونه مادرتو تميز ميكنم و فلان، تو وظيفه نداري پسر و دخترش وظيفه دارن برن رسيدگي كنن، شما همون غذايي كه ميپزي يكم بيشترش كن براش بفرست به اندازه كافي لطف ميكني 

اگه شوهرت خوبه به خاطر مادر شوهر جدا نشو باید کم کم رو خودت وشوهرت کار کنی.خودتم کم از شوهرت نیستی ...

خیلی کم رو ام .مادرشوهرم ماشالله نــــاز داره هر روز یه دردی داره .همه روخسته کرده .خودش میگه تنبل شدم .یکم چاقه و پادرد داره  ولی دخترش میاد ازش کار میکشه ولی شوهرم دلش نمیاد در وعوض من تو فشارم .تازه اون روزی دخترش تیکه انداخت مادرمو تنبل کردیدا باخنده و سیاست غذا درست کردنمو بی منت کرد ..گرچه منتی نخواهم داشت ولی بی انصافه مادرش

اگه شوهرت خوبه به خاطر مادر شوهر جدا نشو باید کم کم رو خودت وشوهرت کار کنی.خودتم کم از شوهرت نیستی ...

چکار کنم مادرش کمکم کنه بعضی روزا بپزه ؟

2790
2778
2791
2779
2792