2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مثل همیم   

آره زنگ زدم گفتم تو عید هستید گفت آره اگه سونوگرافی هم بخوای معرفیت میکنیم به مراکز اطراف، ولی هر چی پرسیدم نگفت کجا! گفت باید بیای اول از خون بدی بعد بری سونوگرافی.یادم رفت هزینه هاشم بپرسم.

اگه زنگ بزنید طبق تاریخ پریود یا آخرین سونوگرافی بهتون وقت میده. گفت بهترین هفته هفته 12 هست.

لطف میکنید اگه زنگ زدید اطلاع بیشتری ازشون گرفتید همین جا به منم بدید، مثل هزینه و مرکز سونوگرافی. 

بله مثل همیم     آره زنگ زدم گفتم تو عید هستید گفت آره اگه سونوگرافی هم بخوای معرفیت میک ...

پس شمام وقت نگرفتید.سونوگرافی پس نمکنند خودشون فقط آزمایشه.درسته؟!من از سونوگرافی سروش توفردوس غرب واسه ۲۸ اسفند وقت دارم.ولی آزمایشگاه نمیدونستم کجا برم که دکترم گفت نیلو برو.همه ی آزمایشگاه ها.جواب رو بعد تعطیلات میدن خیلی بده اینجور.حالا موندم سروش رو برم یا نه

چرا به من گفت ششم برم. بله اونجا فقط ازمایشگاه، خودشم تاکید کرد سونوگرافی ندارن اما به مراکز اطراف معرفی میکنن. منم چون دیدم اگه قبل عید برم به جواب ازمایش و اینکه به دکترم نشون بدم نمیرسم، از طرفی هم چند جا زنگ زدم گفتن هفته دوازده بهتره ، تصمیم گرفتم تو عید برم هرچند میدونم تو عید ریسکه! از الانم نگرانشم 

چرا به من گفت ششم برم. بله اونجا فقط ازمایشگاه، خودشم تاکید کرد سونوگرافی ندارن اما به مراکز اطراف م ...

چرا میگن آزمایش اول باید باشه واقعا؟!من تو فکرم بود سونوم رو همون ۲۸ ام برم و آزمایشگاه رو تو عید.مهمه به نظرتون که تو یک روز باشن ؟!آزمایش و سونو

اول سونو هست بعد اندازه گیری ان تی ازمایشو انجام میدن اول باید عدد ان تی باشه عزیزم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
چند روز میشه بین سونو و آزمایش فاصله داد

تا ۲۴ ساعت نباید بیشتر شه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
چند روز میشه بین سونو و آزمایش فاصله داد

من بهمن رفتم نیلو سونو رو دکترم انجام داد بردم بعد ازمایش گرفتن ۲روزه جواب دادن 

بله مثل همیم     آره زنگ زدم گفتم تو عید هستید گفت آره اگه سونوگرافی هم بخوای معرفیت میک ...

عزیزم من ۲۸ ام رفتم سونوگرافی سروش که خودم وقت داشتم،ازونجا هم رفتم آزمایشگاه نیلو .برگه سونوم رو نگه داشتن تا ۱۰ ام فروردین که جواب میدن بهم.هزینه ازمایشگاه هم ۱۱۷ شد.ببخشید دیر یادم افتاد بهت اطلاع بدم