2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برخوردشون با مریض چطور بود؟ راسته که میگن پولکیه؟

برخورد دکتر خوبه اما خیلی شلوغه من راضی نبودم چن تا مریض میفرسته تا میبینن مشکل داری میفرستن iui یا ivf و اینکه پول ویزیت میگیره هیچ کاریم نمیکنه همش میگه دوهفته دیگه اینکارو کن باز میری ویزیت میگیره میگه شوهرت بره ازمایش کلا اذیت داره

برخورد دکتر خوبه اما خیلی شلوغه من راضی نبودم چن تا مریض میفرسته تا میبینن مشکل داری میفرستن iui یا ...

الان دکترتون عارفیه؟

من برم پیش کی؟دو دلم که برم پیش عارفی

دوست دارم طبیعی باردار شم نه اینکه سریع برم سراغ آی وی اف و...

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
الان دکترتون عارفیه؟ من برم پیش کی؟دو دلم که برم پیش عارفی دوست دارم طبیعی باردار شم نه اینکه سریع ...

باهاش حرف بزنین بگید میخوام طبیعی باردارشم متاسفانه من نگفتم ی دکتر دیگه رفتم ب شوهرم دارو داد

باهاش حرف بزنین بگید میخوام طبیعی باردارشم متاسفانه من نگفتم ی دکتر دیگه رفتم ب شوهرم دارو داد

دکتره جدیدتون کیه؟

چرا به شوهرتون دارو داد؟مشکلی دارن؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
دکتره جدیدتون کیه؟ چرا به شوهرتون دارو داد؟مشکلی دارن؟

من میرم معصومه وافری ماما هس اما خیلیا جواب گرفتن ازشون 

اره شوهرمو ابنرمال ۲ درصد با تحرک اسپرم ۲۷درصد داره اما اندازه اسپرمش خوبه شکر خدا