2777
2789
عنوان

كراتينه مو

1372 بازدید | 38 پست

سلام ببخشيد من ميخوام بعداز عيد موهلمو امبره كنم و بعدش كراتينه كسي كراتينه كرده صافي و احيا و نظرش چي بوده و اينكه قيمتا خيلي با هم متفاوته چجوري ميشه اطمينان كرد 

جاری من کراتینه کرد شاید دوماه فقط خوب بود کرااینه برزیلی. الان بازم موهاش خشک و وز شده

دوستم ریباندبنگ کرد. الان بعد شش ماه هنوز شلاقی مونده و نرم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

ارزون بود نکن چون مواد خیلی گرون شده هر چقدر مواد بشه همون قدر هم دستمزد میگیرن زیر 500شک داره

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من انجام دادم موقته دیگه ۴۵۰ دادم ۳۰ درصد صافی بقیه اش احیا و سالم سازی مو ولی خوبه من همیشه بعد حموم برس حرارتی میکشیدم که موهام صاف بشه الان فقط سشوار میکشم واسه خشک شدنش خوبه راضیم ولی میگن سرطان زاس

جاری من کراتینه کرد شاید دوماه فقط خوب بود کرااینه برزیلی. الان بازم موهاش خشک و وز شده دوستم ریبان ...

بله خواهر شوهر منم ريباندينگ كرده اون صافي دائمي هست 

در ضمن معمولا روي موي دكلره شده انجام نميدن و اونايي كه انجام ميدن مهارت زيادي دارن

ريبانديگ صافيه ولي كراتينه صافي و احيا مو هست مخصوصا ما ها كه رنگ زياد انجام ميديم

کراتین نهایتا تا ۴ ماه میمونه که باید بعدش دوباره تمدید بشه، من خودم آبان انجام دادم موهامو احیا کرد البته موهای من طبیعی بود و صافی زیادی به موهام نداد. خیلی مهمه که از چه موادی استفاده بشه و آرایشگر ماهر باشه چون قسمت اتوکشی خیلی مهمه. 

در مورد ریباندینگم باید بگم که هیچ وقت موی رنگ و دکلره شده رو ریباند نمیکنن چون مو کات میشه حتما باید موی طبیعی باشه.

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
بله خواهر شوهر منم ريباندينگ كرده اون صافي دائمي هست  در ضمن معمولا روي موي دكلره شده انجام نم ...

عزیزم هم ریباندینگ و هم کراتین روی موی دکلره انجام میشه. هرکدوم هم نصف اثر بخشی برای احیا نصفی برای صافی هست

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
کراتین نهایتا تا ۴ ماه میمونه که باید بعدش دوباره تمدید بشه، من خودم آبان انجام دادم موهامو احیا کرد ...

بله اصلا ريباندينگ نميكنن موي رنگ و دكلره فقط موي طبيعي انجام ميدن

كراتين را ميگن تا شش ماه كم كم ميمونه

الان من از هشتصد تا دو ميليون و ششصد قيمت دارم جاهاي مختلف

درسته همین طوریه آخرین بار پارسال مواد گرفتم میلی 3500بود الان دیگه حتما 6تومن شده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori