قبول کن اعصاب خودت راحت تره تعویض فقط اعصاب تو بهم میریزه ده تا می پوشه آخرش میگه نمیشه پس بگیرید پس همون اول قبول کن بهتره من اول میگم ببینید چیزی پسند میکنید اگه نه پولتونو پس بدم راحت ترم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من فروشنده نیستم، ولی فکر میکنم اصلش اینکه پس بگیرین، ولی چون بعضی ها کلا وسواس دارن و این رفتار تو خونشون و یا فروشنده چون باید پول پس بده یه جوری انگار ضرر براش پس نمیگیرن عوض میکنن
یه خانمی برای بچش لباس خریده بود همسرش نپسندید اوردپس بده هرچی التماس کردند قبول نکرد حتی اقاهه باهمسرش کلی دعواکرد.ولی فروشنده سنگدل بااون وصعبت مالی عالیش قبول نکرد
خب بااین وضع کاسبی طرف یهو ۱۰۰ ۲۰۰ جنسو بیاره بخواد پس بده که همش میشه ضرر
عزیزم خودت رو جای طرف مقابل هم بذار . اول اینکه همه پس نمیارن که ! دوم اینکه من معتقدم یکی جنسی به دلش نباشه ، اون پول برای فروشنده هم برکتی نمیاره. شما پس بگیر مطمئن باش مشتری اونم پیدا میشه
با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
یه خانمی برای بچش لباس خریده بود همسرش نپسندید اوردپس بده هرچی التماس کردند قبول نکرد حتی اقاهه باهم ...
سنگدل نمیشه گفت عزیزم بالاخره اینجوری اون فروشنده هم بایدضرر ببینه دیگه شاید در زمان یکی دو روزی که جنس دست اون مشتریه فروشنده میزاشت تو مغازش میفروخت همون جنسو