2777
2789
عنوان

دعوامون شد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 56 پست

منم قبلا تو خونه اونقدر حوصلم سر میرفت که برا هر کاری شوهرم میرفت بیرون من التماسش میکردم که باهاش برم ، حالا دلم میخواد بچه ها رو ببره یه خورده تو خونه از شرشون راحت باشم به کارهام برسم

بنظرم مقصر همسرت هم بوده  حالا چ اشکالی داشت بچرو میذاشت پیش مادرت و توام باهاش میرفتی

من مقصر بودن خودمو قبول دارم بخدا من اویزون نمیشم هیچ وقت یبار گفت بی خیال منم گفتم نمیام خیالت راحت بعد گفت میرم بعد نیم ساعت دیدم اومده واس دعوا

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مقصر بودن خودمو قبول دارم بخدا من اویزون نمیشم هیچ وقت یبار گفت بی خیال منم گفتم نمیام خیالت راحت ...

دروغ چرا منم میخاستم قاب گوشی بخرم کله اصفهان رو گشتم تا از ی مدل خوشم اومد

بنظرم لازم بود بری 

حالا اینکه روزه بوده خب نمیرفت واجب بود مگه امروز حتما بره 

فردا میرفت شمارم میبرد 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
دروغ چرا منم میخاستم قاب گوشی بخرم کله اصفهان رو گشتم تا از ی مدل خوشم اومد بنظرم لازم بود بری  ...

منم از همین ناراحتم اونکه داشت میرفت من اضافی بودم

چقدر رو مخی عزیزم برو معذرت خواهی کن چون فقط خودت مقصر بودی به تنهااااییییی

واقعا ب نظر شما من مقصر صد در صدم

هووووووو شوهره من تا سره کوچه هم با مننمیاد انقد اخلاق گندی داه وقتی بهش میگم بیا بریم جایی میگه مگه بیکارم بیام بیوفتم دنبال تو منم هرجابرم تنها میرم اصلا با اون نمیرم حالم ازش بهم میخوره فقط حوصله ننه میمونشو داره مداام بیفته دره  ک ون ش

منم از همین ناراحتم اونکه داشت میرفت من اضافی بودم

خودتو ناراحت نکن

بنظرم عذر خاهیم نکن

یکم سرسنگین باش بعد ک اشتی کردید بگو چرا ناراحت شدی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من از عذر خواهی کردن فرار نمیکنم ولی اونم بهانه الکی اورد بعد اینکه گفتم نمیرم گفت میرم

ببین شاید روزه بوده حوصله نداشته نخواسته کسی همراهش باشه.

دلم میگه پاشو بریم بیرون قدم بزنیم.باسَنَم زمینو چنگ میزنه میگه نه تروخدااا نریم 😑
منم همینو گفتم ظرفیت نداره چرا روزه میگیره

بابا چه ربطی داره اخه چرا همش دعوا دارین.هیچ کس ظرفیت روزه گرفتن نداره.همه وقتی روزن حوصله ندارن جون ندارن.همین که با زبون روزه رفته برات قاب گوشیتو عوض کنه ممنون باش ازش.شاید یه دلیلی داشته نبرده.

دلم میگه پاشو بریم بیرون قدم بزنیم.باسَنَم زمینو چنگ میزنه میگه نه تروخدااا نریم 😑

مقصرشمایی مردادوست ندارم واسه چیزای بیخود زناشون بیفته دنبالشون شوهرمنم واسه خرید وسایل خونه وخوردوخوراک وحتی پوشاک خودش منومیبره ولی چیزی خراب بشه خودش میره میگه نمیخوام تومغازه ای که همش اقاهست الاف بشی

مقصرشمایی مردادوست ندارم واسه چیزای بیخود زناشون بیفته دنبالشون شوهرمنم واسه خرید وسایل خونه وخوردوخ ...

یعنی باید عذر خواهی کنم