2777
2789
عنوان

دعوامون شد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 56 پست

همسرتون به فکرقاب گوشیه شما وپایه تلویزیونه. بازبونروزه خواسته بره بخره بعد شما هی بهونه آوردی اونم عصبی شده بنظرم رفتار شما خیلی بچگونه بوده. اون باید از شما بخواد باهاش بری نه اینکه مثله بچه ها هی بگم منم ببر منم ببر

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من از عذر خواهی کردن فرار نمیکنم ولی اونم بهانه الکی اورد بعد اینکه گفتم نمیرم گفت میرم

این قدر باید خودتو بگیری و ناز کنی که التماست کنه باهاش بری بیرون

پسرم ❤❤😍😍😘😘
من از عذر خواهی کردن فرار نمیکنم ولی اونم بهانه الکی اورد بعد اینکه گفتم نمیرم گفت میرم

خب شما اول شروع کردی اون بنده خدام اعصابش بهم ریخته.. شما هم پی ام دادی و کشش دادی... به نظرخودت بیشتر کی مقصره؟؟؟ 

نظری کن به دلم... حال دلم خوب شود.   

همسر شما روزه بوده سر کار بوده خسته بوده میخواسته بره زود خرید کنه تموم شه برگرده و میدونه که خانما تو خرید کردن وسواس بیشتری دارن پس ممکنه طول بکشه  برا همین خواسته زودتر تموم بشه بعد شما یه طومار پیام دادین و ازش گله کردین؟

شکستن و فریاد زدنشون کار درستی نبوده و باید خودشون رو کنترل میکرد ولی شما شروع کننده بودین

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
خب شما اول شروع کردی اون بنده خدام اعصابش بهم ریخته.. شما هم پی ام دادی و کشش دادی... به نظرخودت بیش ...

من مقصرم ولی واقعا تند رفت

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن

بنظرم مقصر همسرت هم بوده 

حالا چ اشکالی داشت بچرو میذاشت پیش مادرت و توام باهاش میرفتی 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
به ذره خودتو بگیر تا التماست کنه باهاش بری بیرون

من خیلی نمیگم بریم بیرون و این چیزا داشت میرفت منم گفتم میام دیگه این همه بهانه نداشت ک

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن