2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چیزی که خودم و چند نفر اطرافیانم امتحان کردیم و جواب داد این بود که روشور رو هر شب یکم تو دستم پودر میکردم میکشیدم به صورتم یکم محکم مثل اسکراب یه لایه برداری میشه برای من که خیلی جواب داد و دختر عمم حتی بدنشم جوشای قرمز میزد اونم امتحان کرد و جواب کرفت 

من برا جوشام محلول کلیندامایسین استفاده کردم

خیلی خوب بود

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

روغن درخت چای یا...ماسک نشاسته ماست هر روز تا عید...هر شب یخ ماساژ بده

تاریک ترین لحظه ی شب قبل طلوعه خورشیده...شاید الان همون تاریک ترین لحظه شبمونه...الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💙

واي از حوش نگو دخترر

من كل هفتهه خوب خوب بودم 

بهو دوست پسرم گفت با عكاس هماهنگ كردم بياد ازمون بعكسه 

ديروز جووووري جوش زدم صورتم درددد ميكنه يعني پر پررر

نميدونم اصن چيكاار كنم

امروزم عكاسه مياد

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز