خدا نكنه عزيزم ، ولي خيلي بي رحم شدن ، ما يكساله اومديم توي اين خونه و تازه بچه دار شديم ، ميدونن سختمونه دوباره جابجا بشيم ، هر قيمتي دلشون ميخواد ميگن
ماهم چندماه پیش پرایمون رو فروختیم خونه بخریم الان با اون پول لاستیک فرقونم نمیدن بهمون چ برسه خونه
هههیی چی بگیم ما هم همینطور ۵ میلیونم پس انداز نداریم بعد۸ سال زندگی ...لعنت ب این روزگار
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
دقیقا ،،ماهم مثل شما نه پول داریم نه پس اندازی چیزی یه ماشین قراضه که اگه اونم نباشه دیگه باید شوهرم ...
دلم میسوزه برای بچم ....گاهی ازاینکه بدنیااوردمش خودم و سرزنش میکنم وقتی باید تواین دنیای پره حسرت زندگی کنه
کاش خدا مارو هم نگاه میکرد 😔
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
هههیی چی بگیم ما هم همینطور ۵ میلیونم پس انداز نداریم بعد۸ سال زندگی ...لعنت ب این روزگار
ی روز ی پیرزنه میره پیش یکی از اماما ومیگه پسرم جون بود چرامرد هنوز خونه نداشت و....درصورتی که پسرش 300وخورده ای سن داشت وامام جواب میده بعد ها مردمانی زندگی میکنن که حتی 60سال هم عمر نمیکنن و نمیتونن خونه ای داشته باشن.نمیدونم چقد از این داستانه راسته چقدرش دروغ ولی وضعیت الان خیلیامونه
قم ک خیلی گرونه لاکچری کجابود با ۴۰۰ تومن...بین شهرا بعداز تهران قم جزئ گرونتریناس منم خون ...
عزیزم ۴۰۰ که هنوز نداریم تازه میخوایم ۲۰ بزاریم بانک مسکن وام بدن ولی اینطور که با شوهرم حساب کردیم تا ۴۰۰ میتونبمهزینه کنیم اگر برنامه ریزیمون درست پیش بده خونه گرون تر نشه
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......