2777
2789
یکی که خیلی دوسش داشتم بهم گفتن چند وقته مرده 

منم یه بار ماه رمضون بود گشنه و تشنه دراز کشیده بودم ماه عسل نگاه می کردم مامانم اومد گفت تو فلانی رو میشناسی؟ گفتم آره 

گفت مثل اینکه فوت شده

دوست دوران بچگیم بود خیلی دختر خوبی بود مثل اینک تو  زایمان یه مشکلی براش پیش میاد دو ماه بعدش از دنیا میره 

این بدترین خبر فوتی بوده که شنیدم 

انگار یه دیگ آب جوش رو سرم خالی کردن همونجا بدنم سست شد

خیلی بد بود 😢

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتی یکی میدونه حالش بد میشه تو همچین تاپیک هایی حتی از سر کنجکاوی هم نباید بیاد

واقعا ک خیلی خود خواهی حرفی ندارم شب خوش

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
من ٥ شنبه ها خيلي بهم ميريزم هميشه بفض دارم خصوصا عيد ك ميشه غم دنيا ميريزه تو دلم چون مامانمو ...

عزیزم میفهممت .دقیقا ما هم روزهای خاص رو خیلی با ناراحتی و غم سپری میکنیم .چون جای خالیشون اذیتمون میکنه

بدترین و تلخ ترین خبر مرگ آذر امسال بود که  خبر تصادف پسرعمه جوونم تازه داماد دو روز بود 😢 ت ...

خانومش چکار میکنه الان؟؟ 

خبری دارید ازش؟؟ 

عاشق هم بودن؟؟؟ 

خانومش دوباره ازدواج میکنه یعنی؟؟؟😢😢

سیتوژنتیک هستم.لطفا دیگه نترکونید.تازه از بند رها شدم.😔😔

چه تاپیک بیخودی از بیخوابی نمیدونید دیگه چیکار کنین

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.