2777
2789
عنوان

مهریه

249 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها مهریه من ۱۱۴ تاس 

بعد شرط ضمن عقدم این بود که بعد از عقد با همسرم هرچی به دست اوردیم نصف به نصف باشه یعنی اگه خونه ای چیزی هم به اسم‌من باشه نصفش برا همسرمه و اکه به نام همسرم باشه برعکس 

حالا مهریه خواهر شوهرمو گفتن مثل برا من باشه 

بعد پدر سوهرنینا مهریه منو اشتباه متوجه شرن و برا دخترشون نوشتن هرچی دخترشون به اسمش باشه فقط برا دخترس ولی هرجی داماد در بیاره با دخترشون نصف نصفه 

حالا به نظرتون بهشون بگم که مهریه دخترشون شبیه به برا من نیست یا بذارم تو همین خیال باشن 

چون ۶ ساله هی تیکه میتدازن که مهریه من زیاده

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مطمئن‌باش خودشون در جریانه . اینکه مهریه ی دخترشون از شما بیشتره ک واسشون پوئن مثبته حالا چه شما بگی و چ نگی !!

نگو فکر میکنن از حسادتته 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
مطمئن‌باش خودشون در جریانه . اینکه مهریه ی دخترشون از شما بیشتره ک واسشون پوئن مثبته حالا چه شما بگی ...

نه نمیدونن چون برا من نوشته زوجین شرط نموده اند 

ولی برا اون نوشته زوجه شرط نموده 

بهد مادر شوهرمینا هیچوقت سند ازدواجمو ندیدن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
مهم نیست ولی تو تین ۶ سال خیلی اذیت کردن برا مهریه چون شوهرم خودش قبول کرده بود

مهریه شما به خانواده شوهرتون مربوط نیست ..خیلی بیخود کردن ولی الانم شما بگی مثلا چی میشه ؟؟؟مثلا اذیت نمیکنن یا میگن عروسمون راست میگه ؟؟