2777
2789
عنوان

نگرانم😔😔😔

421 بازدید | 25 پست

دوستان خواهش میکنم واسه داداشم دعا کنید تا یکی دو ساعت دیگه وقت ام آر آی داره😭😭🙏🙏🙏 خییییلی نگرانم خییییلی ریختم به هم😭😭😭🙏🙏🙏

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازجد بچهام میخوام مشکلی نباشه دلت شاد بشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
خوندم عزیزم انشالا بحق علی مشکل نداشته باشه.شماهم برام دعاکن نی نی جونم سالم بیادتوبغلم

الهی به آبروی پنج تن که به سلامتی و دل خوش زایمان کنی عزیزم و هم خودت هم نی نی سلامت باشید🙏🙏🙏🙏

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

از‌ مغزم‌ ۶‌ بار‌ ام‌ ار‌ ای  دادم‌      فقط‌  چشماشو‌ ببنده‌ 

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
ایشالا که چیزی نیست عزیزم🌹🙏 ام ار ای خیلیم ترسناک نیست عزیزمم

داداشم تومور نخاعی داره😭 هر دو پا بی حسه😭 بعد از چند ماه طب سنتی و انرژی درمانی امشب وقت ام آر آی داره که ببینن درمانش چقدر واسه تومور تاثیر داشته😭😭 خیییییلی نگرانم😭😭

الهی به آبروی پنج تن که به سلامتی و دل خوش زایمان کنی عزیزم و هم خودت هم نی نی سلامت باشید🙏🙏🙏🙏

قربونت گلم‌..انشالا شماهم بادل خوش برگردید ب خونه و برادت مشکل نداشته باشه.منم ناراحتم نی نیم خیلی ریزه دکترگفت.استرس گرفتم.دعاکنید برام

الهی آمین عزیزم🙏🙏🙏😔 داداشم فقط ۱۸ سالشه تومور نخاعی داره یک بار هم عمل شده ولی باز هم گفتن تومور نخاعی داره طب سنتی و انرژی درمانی واسش انجام دادیم امشب حدودا یک ساعت یا یک ساعت و نیم دیگه وقت ام آر آی داره که ببینن درمانش چقدر روی تومور تاثیر داشته😭😭😭 دعل کنید معجزه شده باشه فقط🙏🙏🙏🙏🙏 دارم دق میکنم بخدا😭😭😭😭😭😭

الهی آمین عزیزم🙏🙏🙏😔 داداشم فقط ۱۸ سالشه تومور نخاعی داره یک بار هم عمل شده ولی باز هم گفتن تومور نخاعی داره طب سنتی و انرژی درمانی واسش انجام دادیم امشب حدودا یک ساعت یا یک ساعت و نیم دیگه وقت ام آر آی داره که ببینن درمانش چقدر روی تومور تاثیر داشته😭😭😭 دعل کنید معجزه شده باشه فقط🙏🙏🙏🙏🙏 دارم دق میکنم بخدا😭😭😭😭😭😭 میشه لطفا اگه تو گروهی هستید این پیام رو واسش بزارید که واسه شفا و سلامتیش دعا کنن؟

الهی آمین عزیزم🙏🙏🙏😔 داداشم فقط ۱۸ سالشه تومور نخاعی داره یک بار هم عمل شده ولی باز هم گفتن تومور ...

امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو

ببین خیلی درکت میکنم

سر ام ار ای عزیزم کبود شده بودم از استرس تو بخش تصویربرداری

💜 مامانِ آقا سیمبا 🦁 🐈 🐯 متولد اول آذر ۹۸ تهران💚 من ۸۸ کیلو بودم تا تولدم به ۵۵ کیلو خواهم رسید و تا زنده ام با کالری شمار و ورزش نیمه حرفه ای فیکسش نگه میدارم💖 مامانِ آینده دلانی و جانا هستم👩‍👧‍👧

ان شاالله كه خدا به جوونيش رحم كنه  ذكر امن يجيب و يامن اسمه دوا را خوندم

انشاالله كه خبر سلامتيش را بهمون بدي

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر