سلام من بعد از سه سالو نیم انتظار حامله شدن متاسفانه شش هفته متوقف شد و سقط شد،تنبلی (تخمدان هم دارم)از مجردی،دافستون مصرف میمردم و متفورمین،حالا اینماه تو اقدامم دکتر دوفاستون رو قطع کرد از پنج تا نه پریدی شبی دوتا کلوموفین تجویز کرد،حالا۱۸روز از پریدم میگذره الان موقع تخمک گزاریمه یا گزشته؟اینم بگم بعد پری تا دیروز هر روز رابطه هم داشتم ولی امروز ک میشه روز ۱۸نداشتم چون قهرم کلا گییج شدم😑
(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
عزیزم هر روزم که بنظرم کیفیت اسپرم میاد پایین یه روز در میون نزدیکی داشته باشی بد نیس منم این ماه اچ سی جی زدم بحق این ماه عزیز ان شالله رحمت خدا شمال حالمون شه صلوات
دوره هات چند روزه است؟؟ معمولا وسط دوره رو میگن تخمک گذاری انجام میشه، اما نمیشه گفت همیشه !! ممکنه چند روز عقب و جلو بشه، در ضمن هنوز اسپرم همسرت در بدن شما زنده است و اگه تخمکی آزاد بشه انشالله بی نصیب نمیمونه
اما عزیزم ایشالله باردارشدی دفعه بعد شیاف بذار من دکتر بهم۲۰تا داد یه دکتر دیگه هم رفتم گفت بذار خیلی خوبه.شاید یه وقت جنین سالمه اما جاش سفت نیس.دکترم گفت جنین اگه مشگلداشته باشه با شیافم میفته
دوره هات چند روزه است؟؟ معمولا وسط دوره رو میگن تخمک گذاری انجام میشه، اما نمیشه گفت همیشه !! ممکنه ...
اخه من با دافستون پرید میشدم همشم رو ۳۲روز پری میشدم،اینسری قطع کرد دوفاستون رو کلوموفین داد،دلم خیلی روشنه اونسریم با اینکه سه سالونیم منتظر بودم یهو بدلم افتاد گفتم من هر جور شده اینماه حامله میشم یهو دیدم حاملم
(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭