2777
2789
عنوان

تخمک گزاری؟؟؟؟؟😯

116 بازدید | 15 پست

سلام من بعد از سه سالو نیم انتظار حامله شدن متاسفانه شش هفته متوقف شد و سقط شد،تنبلی (تخمدان هم دارم)‌از مجردی،دافستون مصرف میمردم و متفورمین،حالا اینماه تو اقدامم دکتر دوفاستون رو قطع کرد از پنج تا نه پریدی شبی دوتا کلوموفین تجویز کرد،حالا۱۸روز از پریدم میگذره الان موقع تخمک گزاریمه یا گزشته؟اینم بگم بعد پری تا دیروز هر روز رابطه هم داشتم ولی امروز ک میشه روز ۱۸نداشتم چون قهرم کلا گییج شدم😑

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

ممکنه تخمک گزاری زودتر انجام شده باشه و باردار شده باشم؟؟؟

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استخون درد زیادی دارم،شایدم از بدخوابیدن باشه،یبوست شدیدم گرفتم

ببین میشه بپرسم ازکجا فهمیدی که متوقف شد رشدش؟علایمت چی بود

فقط لک بینی داشتم دکتر گفت داره سقط میشه،فقط ساک حاملگی بود

فقط لک بینی داشتم دکتر گفت داره سقط میشه،فقط ساک حاملگی بود

شرمنده شاید سوالم بجا نباشه عزیزم.اما اگه ناراحت نمیشی جواب بده شیاف نمیذاشتی پس برای لک بینیت؟یاباوجود شیاف افتاد؟واینکه ازاول لک بینی داشتی یا نه؟

خدا دامنتو سبز کنه ایشالله

عزیزم هر روزم که بنظرم کیفیت اسپرم میاد پایین یه روز در میون نزدیکی داشته باشی بد نیس منم این ماه اچ ...

اره عزیزم منم ب همسرم میگم هر روز کیفتش پایین میاد حداقل یروز درمیون،اما شوهرم کلا اینجوره.......ایشلا این عید بهترین عید عمرت باشه با یه فندق تو دلت

شرمنده شاید سوالم بجا نباشه عزیزم.اما اگه ناراحت نمیشی جواب بده شیاف نمیذاشتی پس برای لک بینیت؟یاباو ...

نه شیاف چون قبل از دیده شدن جنین اجازه نمیدن

اونوقت لک بینیت از اول بود یا یهو توهفته،شیش اومد؟

تو هفته شیش

دوره هات چند روزه است؟؟ معمولا وسط دوره رو میگن تخمک گذاری انجام میشه، اما نمیشه گفت همیشه !! ممکنه چند روز عقب و جلو بشه، در ضمن هنوز اسپرم همسرت در بدن شما زنده است و اگه تخمکی آزاد بشه انشالله بی نصیب نمیمونه

تو هفته شیش

اما عزیزم ایشالله باردارشدی دفعه بعد شیاف بذار من دکتر بهم۲۰تا داد یه دکتر دیگه هم رفتم گفت بذار خیلی خوبه.شاید یه وقت جنین سالمه اما جاش سفت نیس.دکترم گفت جنین اگه مشگلداشته باشه با شیافم میفته

دوره هات چند روزه است؟؟ معمولا وسط دوره رو میگن تخمک گذاری انجام میشه، اما نمیشه گفت همیشه !! ممکنه ...

اخه من با دافستون پرید میشدم همشم رو ۳۲روز پری میشدم،اینسری قطع کرد دوفاستون رو کلوموفین داد،دلم خیلی روشنه اونسریم با اینکه سه سالونیم منتظر بودم یهو بدلم افتاد گفتم من هر جور شده اینماه حامله میشم یهو دیدم حاملم