بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حق داری بهت حق میدم خدا بهت صبر بده نمیدونم چی بگم فقط بگم انشالله خدا شفا بده زیاد غصه نخور غم و غصه خودش باعث بیماری میشه شما الان باید مراقب خودت باشی بچه بیشتر از هر کسی به تو احتیاج داره و تو باید جسم و روح سالم داشته باشی تا بتونی مواظب اون بچه باشی و بدون تو تنها نیستی که امسال عید دلت غمگینه خیلی های دیگه عید ندارن
مریض شدم فکر کن شوهرم تو بیماری منو ترک کرد حتی منو دکتر نبرد تا پای مرگ رفتم زمین گیر شدم اما اهمیت نداد پدرو مادرم اومدن منو دکتر بردن ازم مراقبت کردند اما شوهرم ترکم کرد دیگه سرد شدم نسبت به شوهرم حس ندارم عزیزم این روزها خیلی ها شادن و منتظر عید خیلی ها هم مثل من و شما عید نداریم و غمگینیم
از اونایی بودم که غصه همه رو میخوردم. کمک حال و همدم خیلی ها بودم.و آدم شادی بودم و سراغ آدمای غمگین میرفتم تا شادشون کنم اما حالا هیشکی نمیتونه حال منو خوب کنه
خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید