2777
2789
عنوان

عید

182 بازدید | 27 پست

نه خونه تکونی کردم نه خرید.هیچ این عید رو دوس ندارم،پسر کوچولوم که قرار بود بزرگترین و بهترین عیدی امسالمون باشه با بیماری به دنیا اومد..

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آه 1،،،آخه این چه اسمیه واسه خودت انتخاب کردی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اخی گلم پسرت چی شده

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین
چه بیماری عزیز

یکی نیست که بگم

چند تا مورده

اصلیه بیناییشه،هنوز معلوم نیست می بینه یا..

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
انشالله خدا پسر کوچولوتو شفاش بده

ممنونم

انشالله

آه 1،،،آخه این چه اسمیه واسه خودت انتخاب کردی

چون الان مدتیه که (آه)بیشتر از هر چیزی ورد زبونمه

به احترامت سکوت میکنم خدا صبر بده 😓

الهی که هیشکی با بیماری بچه ش امتحان نشه

ختم نمیخوای اسی?خیلی کوتاهه،،،یه هفته ای

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔