2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

موافقم...حال دیروز منو داری

چیکارکردی خوب شدی؟؟

من که مامانم میره بیرون و میاد میگه همش توخونه ای اون دوستت فردا عروسیشه اون یکیشدیتش توجیب خودشع بابا هم نداره تازه 

بخدا خسته شدم خیلی خودم حالم داغونه این حرفاهم ک😔

چیکارکردی خوب شدی؟؟ من که مامانم میره بیرون و میاد میگه همش توخونه ای اون دوستت فردا عروسیشه اون یک ...

والا هیچی نکردم...الان یه خورده بهتر شدم.خودم گفتم چرا حرص بخورم وس مادرشوهر...اح باز یادم اومد..اتیش بخوره الهی

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
یه کار هنری انجام بده اسی منم مثل توام ادم فکر میکنه اصافیه

چی مثلا؟میخوام سربه بیایون بزارم گاهی وقتا که اصلا هیشکی نباشه

مردم مجرد بودن کلی خوش گذروندن بعد رندگی من اینه

چی مثلا؟میخوام سربه بیایون بزارم گاهی وقتا که اصلا هیشکی نباشه مردم مجرد بودن کلی خوش گذروندن بعد ر ...

خودتو سرگرم کن...خداروشکر کن‌محردی.عذاب مادرشوهر نداری

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
چی مثلا؟میخوام سربه بیایون بزارم گاهی وقتا که اصلا هیشکی نباشه مردم مجرد بودن کلی خوش گذروندن بعد ر ...

این همه کار هنری ک باهاش درآمد در میارن اونایی ک متاهل الان از طریق همین کار درامد دارن با اینکه بجه دارن کارای خونه هم هست تو ک وقتت آزاده مثلا تو همین نی نی سایت یه کاربر ب اسم فاطمه ۷۵ میوه خشک میکنه میفرسته حتی ب خارج این ک دیگه کاری نداره روششو یاد بگیر از این خانم کمک بگیر 

میشه عصر یا شب بهت پیام بدم الان باید برم جایی دوست گلم انقدر ناراحت نباش فعلا

خودتو سرگرم کن...خداروشکر کن‌محردی.عذاب مادرشوهر نداری

نه والا مجردی من که همش داغونه نه دوستی نه تفریحی هیچی هیچی فقط توخونه ام

از دانشگاهم بدم میاد نمیرم یه هفتس

این همه کار هنری ک باهاش درآمد در میارن اونایی ک متاهل الان از طریق همین کار درامد دارن با اینکه بجه ...

ممنون عزیزم ...ولی به نظرم اول باید روحیه خودما درمان کنم که بتونم باعشق یه کاری پیداکنم😘