2777
2789
عنوان

مامانا بیاین😔😔😔😢😢😢

193 بازدید | 30 پست

من چهارده روزه زایمان کردم تا دیروز خونه مامانم بودم دیروز اومدم خونه خودم تو اون سیزده روز اصلا خودم بچمو عوض نکردم حالم بد میشد الان هردفعه میام عوضش کنم حالت تهوع میگیرم بالا میارم چیکار کنم خوب شم کسی اینطور بوده؟😔😔😔😢😢😢

عجیبه😐

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااای تو بدتر از منی که 

من حالا فوبیای استفراغ دارم

البته الان که‌پسرم ۳سالشه ها استفراغش مثل بزرگاس 

نمیدونم چیکار کنم 

حالش بد میشه بدنم یخخخخ میکنه میترسم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

منم ۱۳ روز خونه مامانم بودم .اره منم اوق میزدم . اما کم کم عادی میشه .. بوووووعه دیگه😃فک کن مال خودته

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
واااای تو بدتر از منی که  من حالا فوبیای استفراغ دارم البته الان که‌پسرم ۳سالشه ها استفراغش م ...

وقتی مثل بزرگا غذا میخوره خب استفراغش هم مثل بزرگ است دیگه! من هم بدم میاد ولی نه در اون حد