2777
2789
عنوان

غریبی کردن نی نی 😐😐

216 بازدید | 20 پست

دو هفته دیگه میرم پیش مامانم  اینا   پسرم فقط تو ۱ ماهگی خانوادمو دیده   امکان داره  الان که ۶ماهس بریم اونجا غریبی کنه و بترسه 😣😣

چیکار کنم 

😒

زودعادت می کنه نگران نباشید

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

اره.پسر من سه سالشه کم کم. ده روز خانوادمو نبینه اولش غریبی میکنه.اما با خانوما راحته غریبی نمیکنه اصلا

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه های الان خیلی اجتماعین اره اولش احتمال داره حتی گریه هم بکنه

به خانوادت قبلش بگو تا دیدوبازدید کردین جیغ و داد نکن از خوشحالی نکه چندماه ندیدن نوشونو بخاطر اون گفتم

بچه خودشو وقف میوه

اره صد درصد غریبی میکنه اولش که رفتی بزار توبغل خودت باشه اروم که شد خودش کم کم میره پیش بقیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بچه های الان خیلی اجتماعین اره اولش احتمال داره حتی گریه هم بکنه به خانوادت قبلش بگو تا دیدوبازدید ...

اره  اولین نوه شونه  دلم نمیخاد بچم غریبی کنه باهاشون  اخه راه دوریم هر ۶ماه یه بار بزور همو میبینم  میخام حداقل اون چن روز بهشون خوش بگذره

😒
عادت میکنه به همه بگو یک دفعه نیان طرفش یعنی اولش اصلا طرفش نیان و نخوان بغلش کنن یک دفعه هم در مح ...

ممنون 

پسرم یکمی حساسه نسبت به کسایی که نمیشناسشون برا همین زود جیغ میزنه و گریه میکنه

😒

ببین ممکنه بعضی بچه ها هیچ عکس العملی نشون ندن

ولی بعضی شدید نشون بدن

رفتارشون اول خیلی مهمه اگه به زور بخوان ببوسن بغل کنن

دیگه بچه هربار میبینه جیغ میزنه

باید صبر کنن

درضمن از این ب بعد که بزرگ میشه فیلم خانواده ات و عکسهاشون رو وقتی خونه هستی برای بچه ات بگذار

اگه فیلمی باشه که در فیلم دارن باهاش بازی میکنن که دیگه عالی

اینطوری دفعه بعد کمتر اذیت میشه و حتی ممکنه اصلا غریبی نکنه

[QUOTE=84529674]به اونایی که میشناسه میخنده اما غریبه ببینه اخم میکنه و کلافه خودشو نشون میده 😅[/QUOTE

بذار بچت خودش باهاشون ارتباط بگیره

دخترمن چیزی بنام غریبه نمیدونه چیه ازبس خوش برخورده و اجتماعی و اصلا هم خوشم نمیاد یعنی بغل همه میره اهل اخم و گریه نیس ااااااصلا همه عاشقشن بخاطر این اخلاقش