2777
2789

من روش ای وی افش رو انجام دادم فک نکنم راه دیگه ای باشه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دکترها میخوان انتقال جنین فریز بدن چه داروها وشرایطی داره ؟

آها اینو بگو.

بدای انتقال فقط من آسپرین و اسید فولیک خوردم روز قبلشم شیاف و آمپول رو شروع کردم. بعد که انتقال دادن شیافا شد روزی دوتا و دوتا آمپول توی یه سرنگ. تا سه ماهگی آمپول و شیاف ادامه داشت.

خدایا شکرت🙏

[QUOTE=84525558]بله منم فریز داشتم. همون ۱۴ سیکله. توکل به خدا[/QUOT

اخه برای من فقط قرصهای ویتامین داده دیگه داروی نداد میترسن انتقال نده بذاره واسه ماه یعد انتقالم 

[QUOTE=84525558]بله منم فریز داشتم. همون ۱۴ سیکله. توکل به خدا[/QUOT اخه برای من فقط قرصهای ویتامین ...

ببین عزیزم پروتکل‌های درمانی هر دکتر با دکار دیگه متفاوته. توی این مسیر کلی راه و کلی دارو هست که هر دکتر بر اساس مریضش بهش تجویز میکنه. پس نگران نباش.

خدایا شکرت🙏
سه ماه منو معطل کرده انتقال نداده بخاطر تعطیلات

البته بعضی دکترا بعد پانکچر فورا انتقال نمیدن. استراحت رحم و تخمدان میدن بعد از سه ماه انتقال رو انجام میدن. منم همین طوری بودم. بعد از تخمک کشی سه ماه بعدش انتقال دادن

خدایا شکرت🙏
البته بعضی دکترا بعد پانکچر فورا انتقال نمیدن. استراحت رحم و تخمدان میدن بعد از سه ماه انتقال رو انج ...

ببخشید شما بااولین انتقال باردارشدید؟مشکلتون چی بود؟