2777
2789

بعد ۵ سال بهم خیانت کرد الان ۵ ماهه جدا شدم ولی هر روز بهش فکر میکنم افسردگی گرفتم،خواستگار خوبم داشتم ولی رد کردم احساس میکنم دیگه نمیتونم کسیو دوس داشته باشم از وقتی جدا شدم اعتماد به نفسمم از دست دادم هر روز به خودم گیر میدادم و از همه جام ایراد می گیرم ولی قبلا اینطوری نبودم دلم بدجوری شکسته دارم دیونه میشم ،این همه فحش بد بهش دادم ولی اون هیچی نگفت معذرت خواهیم نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون ذات نداشت تو چرا از خودت اشکال بگیری اون ضعف داشت نه تو

😒😒نمیدونم چطور تونست بعد این همه سال وفاداریم بهم خیانت کنه حتی ازم معذرت خواهیم نکرد

اون لیاقت تو رو نداشته برای ارامش خودت هم که شده فراموشش کن و برای اینده خودت برنامه ریزی کن درس بخون وررش کن هر کاری که دوست داری تا اعتماد بنفست بالا بره انشالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه

عزیز من سرخیانت جدا شوم رفت همون زنع رو گرفت الان ازش دوتا بچه داره باز رفته یکی دیگه رو گرفتع از اون زن هم دوتا بچه داره تا الان هیچ وقت رو خوش تو زندگیش ندیده مطمین باش اه ما همیشه دنبالشونع من هیچ وقت کاراشو خیانت هاشو یادم نمیره الانم ازدواج کردم یه جای خوب خدا بزرگه نگران نباش

از خودت ایراد نگیر کسی که خیانت میکنه مریضه

چندتا زن زیبا و کامل میخوای بهت نشون بدم که شوهرشون خیانت کرده؟

و چند هزار تا زن معمولی با اندام داغون که شوهرشون دوستشون داره و زندگی عالی دارن؟؟؟؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیز من سرخیانت جدا شوم رفت همون زنع رو گرفت الان ازش دوتا بچه داره باز رفته یکی دیگه رو گرفتع از او ...

چه جالب شبیه تکثیر سلولی عمل میکنه😁😀😀 😒😒

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم